• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Ομορφιά / Καλλυντικά

Τα Caudalie δεν είναι μόνο καλλυντικά!
06 Ιουνίου 2017 Ομορφιά / Καλλυντικά

Τα Caudalie δεν είναι μόνο καλλυντικά!

Τα Caudalie δεν είναι μόνο καλλυντικά!

«Ξέρετε ότι πετάτε θησαυρούς;» Αυτά ήταν τα λόγια του καθηγητή Vercauteren το 1993 κατά τη συγκομιδή σταφυλιών στους αμπελώνες του Chateau Smith Haut Lafitte, στο Μπορτντό, στη Mathilde Thomas, αποκαλύπτοντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της αμπέλου και του σταφυλιού. Αυτή ήταν η αρχή για την Caudalie, που ξεκίνησε το 1995 από την Mathilde και το σύζυγό της Bertrand.

«Δημιούργησα τη Caudalie γιατί πιστεύω στα προϊόντα ομορφιάς που δεν είναι μόνο αποτελεσματικά αλλά είναι επίσης φυσικά και πολυτελή. Αυτή είναι η ουσία της μάρκας στην οποία δεσμεύομαι καθημερινά» λέει η Mathilde. Αυτή η οικογενειακή μάρκα συνεχίζει επί 20 χρόνια με το ίδιο πάθος, πιστή στις αξίες της, αξιοποιώντας την άμπελο σε κάθε της σημείο.

Σε συνέχεια των καλλυντικών το 1999 άνοιξε το πρώτο Vinotherapie Spa με μοναδικές θεραπείες βασισμένες στα σταφύλια. Πλέον υπάρχει το ξενοδοχείο της οικογένειας με την ανάλογη αισθητική για πιο ολοκληρωμένη απόλαυση, ενώ στην ίδια έκταση, δίπλα στους αμπελώνες, ωριμάζουν στα κελάρια τα κρασιά της οικογένειας και προσκαλούν  σε wine tasting. To 1995 η έρευνα της Caudalie άλλαξε την ιστορία με ία πατέντα, σε συνεργασία με το Χαρβαρντ, για σταθεροποιημένη ρεσβερατρόλη σε συνδυασμό με ένα σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος. Έκτοτε δημιουργήθηκαν κάποια cult προϊόντα, όπως τα Beauty Elixir, Grape Water, Vinoperfect Serum, Vinosource Sorbet Moisturizer, Premier Cru Eye Cream, ενώ κάποια άλλα βελτιώνονται και εκμοντερνίζονται συνεχώς.Μια από τις τελευταίες προσθήκες στο portfolio της Caudalie είναι η σειρά Vine[Activ], μια σειρά από 4 έξυπνα προϊόντα με απολαυστικές ελαφριές υφές, που ενισχύουν κάθε μέρα την ικανότητα αυτοάμυνας της επιδερμίδας ενάντια στις επιθέσεις από εξωτερικούς παράγοντες.