Αφροί - Gel - Κρέμες Ξυρίσματος

(16)

Αφροί - Gel - Κρέμες Ξυρίσματος

Αφροί ξυρίσματος από τις καλύτερες μάρκες

 
Το online φαρμακείο μας προσφέρει μια τεράστια επιλογή προϊόντων ξυρίσματος από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο. Οι αφροί, τα τζελ και οι κρέμες ξυρίσματος, που παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, παρέχουν ένα ομαλό, ασφαλές και άνετο ξύρισμα στους ιδιοκτήτες ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε τα επαγγελματικά ανδρικά καλλυντικά για το ξύρισμα από γνωστές μάρκες όπως:
  • Gillette
  • Vichy
  • Apivita
  • Avene
  • Lierac και άλλες
αφρός ξυρίσματος

 

Πώς να επιλέξετε σωστά το προϊόν για ξύρισμα

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι προϊόντων ξυρίσματος: αφρός, τζελ και κρέμα.
  • Ο αφρός ξυρίσματος είναι το πιο δημοφιλές προϊόν ανάμεσα στους άνδρες. Αυτό το προϊόν ξυρίσματος είναι ιδανικό για λιπαρό και κανονικό δέρμα, καθώς επίσης έχει εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης. Για τους άνδρες με ξηρό τύπο δέρματος για αποφυγή του αισθήματος καύσου και ερεθισμών οι ειδικοί συστήνουν την εφαρμογή μιας ειδικής κρέμας μετά το ξύρισμα.
  • Την κρέμα ξυρίσματος συνήθως επιλέγουν οι ενήλικοι άνδρες λόγω συνήθειας, ή εκείνοι που προτιμούν να κάνουν οικονομία. Με κάποιες παραμέτρους η κρέμα ξυρίσματος είναι καλύτερη από τον αφρό. Για παράδειγμα, όσον αφορά την ενυδάτωση του δέρματος. Η κρέμα ξυρίσματος είναι ιδανική για τους άνδρες με ξηρό δέρμα, εφόσον ενυδατώνει βαθιά και μαλακώνει τις τρίχες.
  • Το τζελ ξυρίσματος είναι συχνά πιο ακριβό από την κρέμα και τον αφρό ξυρίσματος, αλλά τα ξεπερνά σύμφωνα με πολλές παραμέτρους. Τα τζελ ξυρίσματος παρέχουν την ευκολότερη ολίσθηση του ξυραφιού, γεγονός που μειώνει την πιθανότητα κοψιμάτων σχεδόν στο μηδέν. Επίσης, τα τζελ είναι πολύ οικονομικά και σας επιτρέπουν να καθαρίζετε αποτελεσματικά το δέρμα από ρύπους.

Αγοράστε ένα ιδανικό σετ ξυρίσματος στο Pharmnet

Στο online φαρμακείο μας μπορείτε να αγοράσετε τζελ, αφρούς και κρέμες ξυρίσματος για διαφορετικούς τύπους δέρματος: κανονικό, ξηρό, λιπαρό, συνδυασμένο, ευαίσθητο και επιρρεπές σε ερεθισμούς. Ευχαριστήστε τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας με επαγγελματικά προϊόντα ξυρίσματος - αγοράστε τα ανδρικά καλλυντικά άριστης ποιότητας στο Pharmnet!