Κρέμες Θηλών

(6)

Κρέμες Θηλών

Τέλος στους μικροτραυματισμούς του θηλασμού


Η περίοδος του θηλασμού είναι πολύ σημαντική για την υγεία του βρέφους αλλά και για τη δημιουργία ισχυρού συναισθηματικού δεσμού ανάμεσα σε αυτό και τη μητέρα του. Παρ' όλα αυτά είναι μια διαδικασία που αποδεικνύεται σκληρή και επώδυνη για τις ευαίσθητες θηλές των νέων μαμάδων. Για την πρόληψη πιθανών προβλημάτων, αλλά και για τη σωστή φροντίδα και τη διατήρηση της υγιεινής των θηλών, είναι σημαντική η περιποίησή τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εiδικές κρέμες για τις θηλές που απαλύνουν τον πόνο και θεραπεύουν τους μικροτραυματισμούς. Ακόμη και στη περίπτωση που οι θηλές σας δεν είναι τραυματισμένες μπορείτε να απλώνετε προληπτικά κρέμες θηλών. Όλες οι ποιοτικές κρέμες αποτελούνται από 100% λανολίνη. Πρόκειται για ένα προϊόν φυσικό που προστατεύει τις θηλές από τραυματισμούς, σχισίματα και φλεγμονές. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται ξέπλυμα πριν από κάθε θηλασμό αφού είναι φυσικό προϊόν και τα βρέφη δείχνουν να μην ενοχλούνται από τη οσμή και τη γεύση της.

Weleda, Frezyderm, Chicco, Fissan και Uriage διαθέτουν εξειδικευμένα προϊόντα για την φροντίδα και την προστασία του στήθους της νέας μητέρας. Εμπιστευτείτε τις.