Προϊόντα Κατάλληλα για Ομοιοπαθητική

(31)

Προϊόντα Κατάλληλα για Ομοιοπαθητική
Τι περιέχουν οι οδοντόκρεμες που είναι κατάλληλες για ομοιοπαθητική θεραπεία;


Από όλες τις διαδεδομένες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας διαφόρων ασθενειών, η ομοιοπαθητική είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής. Πρόκειται για μία φυσική μέθοδο θεραπείας, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού κινητοποιώντας τις δικές του αμυντικές δυνάμεις.  

Στην κατασκευή των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά και οι δόσεις είναι ιδιαίτερα μικρές, πράγμα που σημαίνει ότι η ομοιοπαθητική θεραπεία είναι εξαιρετικά ευάλωτη σε εξωτερικούς παράγοντες. Υπάρχουν επομένως περιορισμοί όσον αφορά στη χρήση ορισμένων τροφίμων και σκευασμάτων.

Η οδοντόκρεμα πρέπει να είναι απολύτως συμβατή με τη φιλοσοφία της θεραπείας

Η ομοιοπαθητική οδοντόκρεμα είναι το καταλληλότερο μέσο για τη διατήρηση της στοματικής υγείας των ατόμων που υποβάλλονται σε ομοιοπαθητική θεραπεία. Δεδομένου ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα χρησιμοποιούνται σε εξαιρετικά μικρή ποσότητα, οποιοδήποτε επιθετικό συστατικό που υπάρχει στα κοινά καλλυντικά προϊόντα μπορεί να καταστείλει τη δράση τους.

Συνιστάται οδοντόπαστα με:
  • Φλαβονοειδή που ενισχύουν τις κυτταρικές μεμβράνες, βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία, και μειώνουν τους όποιους ερεθισμούς.
  • Κατεχίνη και  επικατεχίνη που έχουν αντιοξειδωτική δράση.
  • Χλωρογενικό οξύ που έχει αντιμικροβιακή και αντιϊική δράση.
Όλες οι παραπάνω ουσίες είναι συμβατές με μια σωστή ομοιοπαθητική οδοντόκρεμα. Επιλέξτε τις ειδικά σχεδιασμένες οδοντόκρεμες Apivita Weleda Power Health Frezyderm και Himalaya, με επιλεγμένα συστατικά, σύμφωνα με τις αρχές της ομοιοπαθητικής.