Σπράϋ για το Λαιμό

(23)

Σπράϋ για το ΛαιμόΑντιμετωπίστε το πονόλαιμο φυσικά

Σχεδόν χωρίς να το θέλουμε, ειδικά αν έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι, όταν ακούσουμε τις λέξεις φθινόπωρο ή χειμώνας, το μυαλό μας κάνει συνειρμούς σε ενοχλητικές καταστάσεις με γρίπη και κρυολόγημα,. Με την εποχική γρίπη και τις ιώσεις του αναπνευστικού να βρίσκονται σε έξαρση και με τον πονόλαιμο να αποτελεί ένα από τα πιο κοινά πρώτα σημάδια, είναι σημαντικό να μπορέσετε να τον καταπολεμήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η δυσφορία που ένας ερεθισμένος λαιμός δημιουργεί είναι έντονη, ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνει αφόρητος, προκαλώντας ακόμη και δυσκολία στην κατάποση. Μάλιστα για τα μικρά παιδιά, που συμβαίνει να κρυολογούν συχνότερα, λόγω σχολικού περιβάλλοντος, μια τέτοια κατάσταση μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη.

Όποια και αν είναι η αιτία που προκαλεί τον πονόλαιμο, είναι σημαντικό να μπορέσετε να σταματήσετε τα έντονα συμπτώματα από την αρχή. Πέρα από τις φαρμακευτικές λύσεις που πρέπει να ακολουθούνται μόνο μετά την υπόδειξη του γιατρού, υπάρχουν και προϊόντα με φυσικά συστατικά που έχουν αντισηπτικές, αντι-ιικές ιδιότητες και που ανακουφίζουν άμεσα  τον ερεθισμένο λαιμό.

Συστατικά όπως η πρόπολη, το μέλι,  το λεμόνι, η ασερόλα, ο ευκάλυπτος κ.α. μαλακώνουν το ξεραμένο λαιμό και αντιμετωπίζουν τον έντονο βήχα
  • Η πρόπολη συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού,αφού διαθέτει αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, θεραπευτικές και αντιιικές της ιδιότητες.
  • Το μέλι και η αλθέα ανακουφίζουν από τον πονόλαιμο και το βήχα, προστατεύοντας τις βλεννογόνους μεμβράνες, χάρη στην αντιβακτηριακή και αντισηπτική τους δράση
  • Ο ευκάλυπτος και το φασκόμηλο βοηθούν στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου και του βήχα, καταπραΰνοντας το αναπνευστικό σύστημα
  • Το αιθέριο έλαιο λεμονιού αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια για γερό ανοσοποιητικό σύστημα 
  • Η ασερόλα είναι πηγή βιταμίνης C που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Τα σπρέι για το λαιμό με φυσικά συστατικά είναι μία δραστική και πρακτική επιλογή και συνήθως διατίθενται και για μικρά παιδιά, ιδιαίτερα βολικό αν τα παιδιά σας δεν συμπαθούν το σιρόπι ή τις παστίλιες.

Οι αγαπημένες σας Apivita, Power Health, Aboca, Agan, Lanes και Specchiasol σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε φυσικά το βήχα και τον πονόλαιμο!