Παιδικά After Bite

(20)

Παιδικά After Bite

Οδηγός αντιμετώπισης τσιμπημάτων, για παιδιά 


Τα παιδιά που είναι εκτεθειμένα στη φύση και παίζουν συνεχώς σε ανοιχτούς χώρους, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να δεχτούν το τσίμπημα κάποιου εντόμου σε ανύποπτο χρόνο.Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες τα τσιμπήματα των διαφόρων εντόμων στα παιδιά μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικά.
        
Η αντίδραση ενός παιδιού σε ένα τσίμπημα εξαρτάται από την ευαισθησία που έχει στο δηλητήριο του συγκεκριμένου εντόμου.  Αν και τα τσιμπήματα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος, συνήθως αρχίζουν να εξαφανίζονται από την επόμενη μέρα και δεν χρειάζονται κάποια θεραπεία από γιατρό.

Για την ανακούφιση του κνησμού (φαγούρας) που συνοδεύει τα τσιμπήματα από κουνούπια, μύγες, ψύλλους και κοριούς, εφαρμόστε μια δροσερή κομπρέσα ή μια καταπραϋντική κρέμα που μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και προσφέρει αντιβακτηριακή δράση. Καλέστε τον παιδίατρό σας άμεσα σε γνωστή αλλεργία του παιδιού σε σφήκες ή μέλισσες, όπως επίσης πριν να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

Frezyderm, Apivita, Power Health, A.Vogel, Korres, Medisei και Intermed σας προσφέρουν κρέμες, αλοιφές, σπρέι και στικ με φυσικά συστατικά για την άμεση ανακούφιση της παιδικής επιδερμίδας μετά από τσιμπήματα η ερεθισμούς.