Φροντίδα Θηλών

(14)

Φροντίδα Θηλών

Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες του θηλασμού


Ο μητρικός θηλασμός είναι ένας μοναδικός, αναντικατάστατος δεσμός μεταξύ μητέρας και μωρού. Το μητρικό γάλα είναι κάτι περισσότερο από μία απλή τροφή, οι αμυντικοί παράγοντες που περιέχει προστατεύουν ενεργά το μωρό από λοιμώξεις, αφού ακόμη δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως το ανοσοποιητικό του σύστημα, ενώ η συνεχής σύνδεση μεταξύ της μητέρας και του βρέφους προσφέρει στο μωρό τη στοργή και την αγάπη που τόσο χρειάζεται.

Ωστόσο αν και ο θηλασμός είναι μια απόλυτα φυσική διαδικασία, συχνά δημιουργούνται μικροπροβλήματα που αποθαρρύνουν τις μητέρες. Οι σύγχρονες μαμάδες όμως έχουν στην διάθεσή τους όλα εκείνα τα αξεσουάρ που διευκολύνουν το θηλασμό αλλά ταυτόχρονα περιποιούνται και το γυναικείο στήθος.

Μαντηλάκια καθαρισμού για το στήθος, λάδι ή κρέμα θηλασμού που μειώνει τους ερεθισμούς της θηλής, ασπίδες θηλής, οροί προστασίας στήθους, δίσκοι στήθους από καουτσούκ, καλύμματα στήθους, ψευδοθηλές σιλικόνης και καλύπτες θηλών από τις αγαπημένες σας Weleda, Frezyderm, Nuk, Chicco, Fissan και Avent θα κάνουν αυτή τη εμπειρία πέρα από μαγική, εύκολη και ξεκούραστη.