Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες

(69)

Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες

Επαγγελματική φροντίδα των δοντιών σας στο σπίτι.

 
Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες υψηλής ποιότητας μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους και των επισκέψεων στον οδοντίατρο και να κάνουν το χαμόγελό σας λαμπερό.
 
Δύο τύποι ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων
  • Μηχανικές: Οι μηχανικές οδοντόβουρτσες είναι εξοπλισμένες με ειδικά περιστρεφόμενες κεφαλές. Μπορούν να καθαρίζουν το σμάλτο των δοντιών λόγω του παλμού και των μηχανικών κινήσεων.
  • Υπερήχων: Μπορούν να διασπούν βακτηριακές αλυσίδες, να απομακρύνουν εμποτισμένη πλάκα και υπολείμματα τροφίμων κατά μήκος της γραμμής των ούλων, μεταξύ των δοντιών και στους περιοδοντικούς θύλακες.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη οδοντόβουρτσα online;

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα περιστρέφεται πιο γρήγορα από την κλασική οδοντόβουρτσα, έτσι καθαρίζει και γυαλίζει το σμάλτο καλύτερα. Πολλά σύγχρονα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο χρονόμετρο που θα σας πει για πόση ώρα θα πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας. Χάρη στην ταλαντευόμενη και περιστρεφόμενη τεχνολογία οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες απομακρύνουν αποτελεσματικά την πλάκα, τα υπολείμματα τροφίμων και να εξασφαλίζουν την πρόληψη της ασθένειας των ούλων.
 
Έχουν ένα μικρό κεφάλι και διεισδύουν καλά σε δύσκολες περιοχές του στόματος. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες βοηθούν να αποφευχθεί η υπερβολική πίεση στα δόντια και να διατηρήσουν το υγιές σμάλτο.
 

Παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και οδοντόβουρτσες ενηλίκων

Μεταξύ τους διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους καθώς έχουν σχεδιαστεί για μια συγκεκριμένη ηλικία. Κατά κανόνα, οι παιδικές οδοντόβουρτσες είναι πιο μαλακές. Ένα επιπλέον μπόνους για τα παιδιά είναι η ελκυστική σχεδίαση με έντονα χρώματα και εικόνες αγαπημένων χαρακτήρων από κινούμενα σχέδια!
 
Oral-B, Elgydium και Gum θα κάνουν τα δόντια σας να λάμπουν!