Ποδόλουτρα - Απολεπιστικά

(10)

Ποδόλουτρα - Απολεπιστικά


Πόδια βαριά και κουρασμένα; Ανακουφιστείτε με ένα  χαλαρό ποδόλουτρο


Ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο είναι ένα πραγματικό δώρο για τα κουρασμένα σας πόδια, ένα έχετε δοκιμάσει έστω και μία φορά τις καταπραϋντικές ιδιότητες ενός ποδόλουτου θα συμφωνήσετε μαζί μας. Αναζωογονεί, φρεσκάρει και καθαρίζει τα πόδια ενώ χαρίζει ανακούφιση και ευεξία! Το ποδόλουτρο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποτελεί μία δοκιμασμένη μέθοδο καταπολέμησης του αισθήματος των παγωμένων ποδιών. Τα συστατικά που συνθέτουν το ποδόλουτρο και η θερμοκρασία στην οποία χρησιμοποιείται μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα.

Γιατί να εντάξετε το ποδόλουτρο στην καθημερινότητά σας;

Αποτοξίνωση
Το ποδόλουτρο βοηθά την αποτοξίνωση όλου του σώματος καθώς το βράδυ αποβάλλουμε τοξίνες από τα πέλματα των ποδιών.

Θεραπεία από μύκητες και δυσοσμία
Με συχνό ποδόλουτρο, οι μύκητες δε βρίσκουν πια πρόσφορο περιβάλλον να  αναπτυχθούν. Αυτό συνεπάγεται την εξάλειψη της δυσοσμίας των ποδιών, μιας και οι μύκητες είναι η κύρια πηγή της.

Ξεκούραση και χαλάρωση
Και πάλι δεν πρόκειται μόνο για τα πόδια αλλά για ολόκληρο το σώμα. Πρόκειται επίσης για συναισθηματική χαλάρωση  καθώς το νερό πάντα ασκεί ευεργετική επίδραση στον συναισθηματικό μας κόσμο. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι τα πόδια μας ξεκουράζονται πολύ με το ποδόλουτρο και πολύ πιο εύκολα σηκώνουν το βάρος μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε άλατα μπάνιου της Gehwol για να απολαύσετε και εσείς τα μοναδικά οφέλη του ποδόλουτρου από την άνεση του σπιτιού σας!