Για τον Άνδρα

Αποτελεσματικότητα και μέγιστη ασφάλεια για την ανδρική επιδερμίδα. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της ανδρική επιδερμίδας, ακόμα και της ευαίσθητης, προσφέρουμε μία σειρά προϊόντων που συνδυάζουν άμεση αποτελεσματικότητα και μέγιστη ανοχή.

Συμβουλές ανδρικής περιποίησης

Συνήθως όταν ένας άνδρας αποφασίζει να βελτιώσει τον εαυτό σου, το κάνει μια και καλή. Αρχίζει το γυμναστήριο, προσέχει τη διατροφή του και εγκαταλείπει τις κακές συνήθειες. Η περιποίηση του δέρματος συμπληρώνει τη διαδικασία και ας μην το παραδέχεται πολλές φορές. Η περιποίηση προσώπου και σώματος είναι το φινίρισμα ώστε όχι μόνο να νιώθει καλά αλλά και να φαίνεται καλά. Ο σύγχρονος άνδρας οφείλει να αντιστέκεται στη φθορά του χρόνου και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά.


Πρόσωπο
Βάλτε πρόγραμμα αρχίζοντας από τον καθαρισμό του προσώπου. Επιλέξτε με προσοχή το κατάλληλο προϊόν (ειδικό για άνδρες). Η ανδρική επιδερμίδα είναι πιο απαιτητική, ο άνδρας κατά κανόνα ιδρώνει περισσότερο ενώ η τριχοφυΐα μαζεύει τη σκόνη και τους ρύπους που φράζουν τους πόρους. Ένα τζελ, σαπούνι ή γαλάκτωμα θα καθαρίσει βαθιά την επιδερμίδα του προσώπου σας.

Η ενυδάτωση του προσώπου μιας και η ανδρική επιδερμίδα είναι πιο λιπαρή κι έχει τη τάση να αφυδατώνεται περισσότερο και να ξηραίνεται, είναι απαραίτητη. Το ξύρισμα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το κάνει όμως βίαια αφήνοντας το δέρμα χωρίς άμυνα απέναντι στους εξωτερικούς παράγοντες. Μία πλούσια κρέμα θα του προσφέρει την απαραίτητη υγρασία δημιουργώντας ταυτόχρονα ασπίδα προστασίας. Κρέμα, τζελ ή ελαφριά λοσιόν η επιλογή είναι δική σας.

Ρυτίδες. Μεγάλη προστασία χρειάζεται και η περιοχή των ματιών, το πρώτο σημείο που φανερώνει την ηλικία στον άντρα. Εξειδικευμένες συνθέσεις εμπλουτισμένες με αντιοξειδωτικά συστατικά, προλαμβάνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Για την περίπτωση που οι πρώτες ρυτίδες έχουν ήδη εγκατασταθεί υπάρχουν και πιο ενισχυμένες συνθέσεις (υπερδραστικές) που λειαίνουν τις ρυτίδες αφήνοντας την επιδερμίδα ελαστική και απαλή.


Μαλλιά
Η ανδρική τρίχα έχει περισσότερες αλλά και διαφορετικές ανάγκες από αυτές των γυναικών. Δοκιμάστε τα μοναδικής τεχνολογίας προϊόντα styling που κυκλοφορούν στην αγορά ειδικά για άνδρες που ενυδατώνουν αλλά και προσφέρουν κράτημα στο χτένισμά σας. Αν πάλι αισθάνεστε ότι χάνετε τα μαλλιά σας και μαζί με αυτά νιώθετε να χάνετε και την αυτοπεποίθησή σας, δεν υπάρχει λόγος. Η τριχόπτωση μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της ανδρικής φύσης, όμως αντιμετωπίζεται εάν δράσετε εγκαίρως. Η επιλογή του κατάλληλου σαμπουάν, αγωγής ή συμπληρώματος κατά της τριχόπτωσης θα επαναφέρει τα μαλλιά σας και μαζί την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Σώμα
Η διατήρηση της καλής φόρμας είναι το βασικό κλειδί για τη φροντίδα της υγείας και της εμφάνισής του άνδρα μακροπρόθεσμα. Η τακτική άσκηση, 30 λεπτά επί 3 φορές την εβδομάδα, όχι μόνο κρατά το βάρος σταθερό, αλλά προλαμβάνει επίσης την εμφάνιση παθήσεων. Η προσεγμένη διατροφή και η συστηματική άσκηση θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε ξανά με τη ζυγαριά σας. Αν παρόλα αυτά αντιμετωπίζετε προβλήματα τοπικού πάχους ή σας ενδιαφέρει η γράμμωση, φυτικά σκευάσματα και συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. 

Περισσότερα Λιγότερα

Ακόμα περισσότερες επιλογές για σένα