Γαλάκτωμα Προσώπου - Σώματος

(94)

Γαλάκτωμα Προσώπου - Σώματος

Ενυδάτωση βρεφικής επιδερμίδας

Η βρεφική επιδερμίδα είναι λεπτή κι ευαίσθητη ενώ οι μηχανισμοί του δέρματος που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και διασφαλίζουν την υγεία του βρέφους δεν είναι ακόμα ανεπτυγμένοι πλήρως κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Γι’ αυτόν το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε την υγεία του δέρματος του μωρού μας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου της ζωής του μωρού, συνιστάται η χρησιμοποίηση ενυδατικής κρέμας, καθώς η πλειοψηφία των βρεφών έχει ξηρή επιδερμίδα που χρειάζεται ενυδάτωση.

Οι ενυδατικές κρέμες έχουν:

  • προστατευτκή
  • θρεπτική και
  • καταπραϋντική 
δράση ενώ συχνά περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες Α, C, D, Ε, και ορυκτέλαιο.

Είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση, προτείνεται μάλιστα να χρησιμοποιούνται ειδικά μετά μπάνιο αφού το νερό «επιτίθεται» στον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας του μωρού και την αφυδατώνει. Επίσης, η κρέμα συστήνεται προληπτικά στην περιοχή της πάνας, για να προλαμβάνει τους ερεθισμούς του δέρματος από τα ούρα

Aveeno, Tol Velvet, Avene, Apivita, Weleda, Klorane, Mustlela, Hydrovit, Chicco, Fissan, A-Derma, Frezyderm, Intermed και Korres σας προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές σε γαλακτώματα και κρέμες σώματος και προσώπου για τη περιποίηση και φροντίδα του μωρού σας.