Συστατικά

(75)

Συστατικά

Προϊόντα με βάση την ανάγκη 


Η διατήρηση της σιλουέτας είναι σημαντική και επιθυμητή είτε για λόγους υγείας,  είτε αισθητικής. Μερικές φορές όμως, η ρουτίνα μπορεί να μας οδηγήσει σε μη υγιεινές συνήθειες, όπως συμβαίνει συνήθως στην περίπτωση της καθιστικής ζωής ή όταν μια δίαιτα που ακολουθούμε είναι επιβλαβής για το σώμα μας.

προϊόντα με βάση την αναγκη στο αδυνάτισμα

Έχουμε συνηθίσει η απάντηση σε θέματα απώλειας βάρους να είναι πάντα η ισορροπημένη υγιεινή διατροφή και η συστηματική άσκηση. Αν και το δίπτυχο αυτό αποτελεί εγγυημένο κλειδί της επιτυχίας, ωστόσο οι ανάγκες και οι στόχοι κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικοί. 

Γι αυτό είναι ίσως καλύτερα να διερευνήσουμε πρώτα την υπάρχουσα ανάγκη.

Αν θέλετε  να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος και να ενισχύσετε την γράμμωση μπορείτε να  κατευθυνθείτε σε κάποιον λιποδιαλύτη όπως το συζευγμένο λινολεικό οξύ, γνωστό ως CLA, το οποίο διευκολύνει την διάσπαση του λίπους, ή σε ένα συμπλήρωμα καρνιτίνης που βοηθά στην βελτίωση της αποδοτικότητας, εμποδίζοντας το σώμα από το να αποθηκεύσει την αχρησιμοποίητη ενέργεια σαν λίπος. απελευθέρωση ενέργειας. Άτομα που ασκούνται συστηματικά ευνοούνται ιδιαίτερα από την αποτελεσματικότητα των δυο αυτών λιποδιαλυτών. Ένας ακόμη λιποδιαλυτής είναι η λεκιθίνη, η οποία συνεισφέρει στον καλύτερο μεταβολισμό του λίπους του οργανισμού.

Ως υποκατάστατα γεύματος τα σκευάσματα πρωτεΐνης αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή. Σε σκόνη προς παρασκευή ροφήματος είτε σε μορφή μπάρας πρωτεΐνης με προσθήκη βιταμινών μετάλλων και ιχνοστοιχείων, μειώνουν τις προσλαμβανόμενες θερμίδες, δημιουργώντας κορεσμό, ευνοώντας έτσι την απώλεια βάρους.

Αν πάλι επιθυμείτε την αποτοξίνωση του οργανισμού μπορείτε να επιλέξετε σκευάσματα με πράσινο τσάι ή πράσινο καφέ ή αλόη που ευνοούν με φυσικό τρόπο την αποβολή τοξινών που παράγονται από την καύση του λίπους. 

Αυτό που αξίζει να σημειώσετε είναι πως για κάθε ανάγκη υπάρχει το αντίστοιχο προϊόν που μπορεί να διευκολύνει την διαδικασία, βοηθώντας σας να πετύχετε το προσωπικό σας στόχο!

Άραγε  ποια είναι η δική σας ανάγκη;