Καραμέλες Για Το Λαιμό

(84)

Καραμέλες Για Το Λαιμό

Απαλλαγείτε από τον πονόλαιμο φυσικά με καραμέλες για το λαιμό και βήχα

Με την εποχική γρίπη και τις ιώσεις να βρίσκονται σε έξαρση τις κρύες ημέρες του φθινοπώρου ή του χειμώνα και τους ιούς και τα μικρόβια να «παραμονεύουν» σε κάθε κλειστό χώρο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να προστατευτείτε από το κοινό κρυολόγημα και τα ενοχλητικά του συμπτώματα.

Κάτι συνηθισμένο όπως ο πονόλαιμος, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και να σας ταλαιπωρήσει, κρατώντας σας μακριά από την εργασία και τις υποχρεώσεις σας. Όμως, η δυσκολία στο να καταπιείτε ή ακόμη και να μιλήσετε παίρνει τέλος επιλέγοντας φυσικές λύσεις που όμως έχουν αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση και σας απαλλάσσουν από τον πονόλαιμο.

Μέλι, ζεστά, ροφήματα και παστίλιες μαλακώνουν το λαιμό και σταματούν το ενοχλητικό «γρατσούνισμα» κάθε φορά που καταπίνετε.


Καραμέλες για το Λαιμό Ιδιότητες

Βότανα όπως θυμάρι, εχινάκεια, μέντα, ευκάλυπτος, δυόσμος και φυσικά συστατικά όπως μέλι και πρόπολη με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ ισχυρό «φάρμακο» για την αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης και των συμπτωμάτων της.

Οι ιδιότητες των καραμελών για το λαιμό με μια ματιά:

  • Μαλακώνουν το λαιμό

  • Σταματάνε τον πονόλαιμο

  • Κάνουν πιο εύκολη την ομιλία

Ανακαλύψτε αξιόπιστες καραμέλες για το λαιμό στο Pharmnet

Στις αγαπημένες σας Apivita, Kaiser, Lanes, Korres, Forte Pharma, Specchiasol και Helenvita, θα βρείτε φυτικές καραμέλες για το λαιμό και παστίλιες για το λαιμό. Επιλέξτε ανάμεσα σε κορυφαία προϊόντα με φυσικά βιολογικά συστατικά που μαλακώνουν το λαιμό, ελευθερώνουν την αναπνοή και σας επιτρέπουν να συνεχίσετε ανενόχλητοι την ημέρα σας.