Καραμέλες για το λαιμό

(68)

Καραμέλες για το λαιμό


Απαλλαγείτε από τον πονόλαιμο φυσικά


Με την εποχική γρίπη και τις ιώσεις να βρίσκονται σε έξαρση τις κρύες ημέρες του φθινοπώρου ή του χειμώνα και τους ιούς και τα μικρόβια να «παραμονεύουν» σε κάθε κλειστό χώρο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να προστατευτούμε από το κοινό κρυολόγημα και τα ενοχλητικά του συμπτώματα.

Ακόμη και κάτι συνηθισμένο όπως ο πονόλαιμος, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και να μας ταλαιπωρήσει, κρατώντας μας μακριά από εργασία και υποχρεώσεις. Όμως η δυσκολία στο να καταπιούμε ακόμα και να μιλήσουμε παίρνει τέλος επιλέγοντας φυσικές λύσεις που όμως έχουν αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση και μας απαλλάσσουν από τον πονόλαιμο. Μέλι, ζεστά, ροφήματα και παστίλιες μαλακώνουν το λαιμό και σταματούν το ενοχλητικό «γρατσούνισμα» κάθε φορά που καταπίνουμε.

H λύση βρίσκεται στη φύση!

Βότανα όπως θυμάρι, εχινάκεια, μέντα, ευκάλυπτος, δυόσμος και φυσικά συστατικά όπως μέλι και πρόπολη με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ ισχυρό «φάρμακο» για την αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης και των συμπτωμάτων της.

Στις αγαπημένες σας Apivita, Kaiser, Lanes, Korres, Forte Pharma, Specchiasol και Helenvita θα βρείτε καραμέλες και παστίλιες με φυσικά βιολογικά συστατικά που μαλακώνουν το λαιμό, ελευθερώνουν την αναπνοή και σας επιτρέπουν να συνεχίσετε ανενόχλητοι την ημέρα σας.