Οφθαλμικά Μαντηλάκια

(5)

Οφθαλμικά Μαντηλάκια
Οφθαλμικά Μαντηλάκια: Εξειδικευμένα προϊόντα για μια πιο σχολαστική καθαριότητα των ματιών


Εάν τα μάτια είναι κουρασμένα, ερεθισμένα ή κοκκινισμένα, ο καθαρισμός με νερό και ουδέτερο σαπούνι μπορεί να μην είναι αρκετός. Για ολοκληρωμένο καθαρισμό, διατίθενται αποστειρωμένα μαντηλάκια μιας χρήσης με καθαριστική, μαλακτική, καταπραϋντική και προστατευτική λειτουργία ειδικά για τα μάτια.

Τα μαντηλάκια για τα μάτια εγγυώνται ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό σε περίπτωση οξείας φλεγμονώδους νόσου.

Τα πρακτικά αυτά μαντηλάκια για τα μάτια ενδείκνυνται επίσης
  • σε περιπτώσεις οξείας φλεγμονώδους νόσου, όπως αλλεργία στην γύρη, ή αντιμετώπιση της βλεφαρίτιδας και της επιπεφυκίτιδας.
  • θα πρέπει να συνδυάζονται πάντα με την ενδεδειγμένη ιατρική θεραπεία. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να αποκατασταθούν τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά της περιοφθαλμικής περιοχής.
  • στους ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια, είναι απαραίτητος ο προσεκτικός καθαρισμός της περιοφθαλμικής περιοχής ώστε να προλαμβάνονται λοιμώξεις ή να διευκολύνεται η αποθεραπεία.
Και στις δύο περιπτώσεις, τα μαντηλάκια είναι εντελώς απαραίτητο να είναι αποστειρωμένα και μιας χρήσης ώστε να εξασφαλίζεται η αντισηπτική ικανότητα και η ασφάλεια.

Στις Intermed, Systane, Helenvita και Novax Pharma μπορείτε να βρείτε πρακτικά υποαλλεργικά οφθαλμικά μαντηλάκια για τον καθημερινό καθαρισμό των βλεφάρων.