Ανδρική Γονιμότητα

(29)

Ανδρική Γονιμότητα

Δεν είστε μόνοι!

 
Η υπογονιμότητα είναι πιο συχνή από ό,τι νομίζετε.Επηρεάζει περίπου 1 στα 6 ζευγάρια και οι ερευνητές εκτιμούν ότι περίπουτο 1/3 των περιστατικών οφείλεται σε προβλήματα από την πλευρά του άνδρα. Ενώ η υπογονιμότητα  δεν είναι πάντα θεραπεύσιμη, υπάρχουν ορισμένα συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης.

Πως συμβαίνει αυτό;
  • Αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων: Οι ανεπάρκειες των θρεπτικών συστατικών μπορούν να οδηγήσουν σε μειωμένη συγκέντρωση του σπέρματος Τα συμπληρώματα γονιμότητας βοηθούν τους άνδρες να πάρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ενδυνάμωση σπέρματος.
  • Διατηρούν την ποιότητα του σπέρματος: Ανεξάρτητα από τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, η πιθανότητα εγκυμοσύνη έχει να κάνει και με την ποιότητα του σπέρματος. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε περιπτώσεις όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση
  • Ενισχύουν τη συνολική υγεία: Εκτός από τα πιο απτά / άμεσα οφέλη για το σπέρμα, μία καλή συνολική υγεία είναι πάντα πλεονέκτημα και μπορεί να έχει βοηθητικά οφέλη. Η αυξημένη ενέργεια και ο καλύτερος ύπνος είναι δύο αποτελέσματα πολλών συμπληρωμάτων ανδρικής γονιμότητας.