Αιθέρια Έλαια - Κεριά

(45)

Αιθέρια Έλαια - Κεριά

Μοναδικά αρώματα με μοναδικές ιδιότητες

 
Τα αιθέρια έλαια είναι ενώσεις που εξάγονται από τα φυτά και αποτυπώνουν το μοναδικό άρωμά τους. Μόλις εξαχθούν οι αρωματικές χημικές ουσίες, συνδυάζονται με ένα έλαιο φορέα για να δημιουργήσουν ένα προϊόν έτοιμο προς χρήση.
 
Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται κυρίως στην αρωματοθεραπεία και μπορούν να επιδράσουν με διάφορους τρόπους με το σώμα. Όταν εφαρμόζονται απευθείας στην επιδερμίδα απορροφώνται ορισμένες φυτικές ουσίες και παρέχουν στο οργανισμό τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Από την άλλη, όταν εισπνέονται μπορούν να διεγείρουν το μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου, επιδρώντας στα συναισθήματα, τις συμπεριφορές, την όσφρηση και τη μακροπρόθεσμη μνήμη αλλά και σε αρκετές ασυνείδητες φυσιολογικές λειτουργίες όπως την αναπνοή, τον καρδιακός ρυθμός και την αρτηριακή πίεση.
 
Τα αιθέρια έλαια έχουν θετική επίδραση σε
  • Άγχος και στρες
  • Πονοκεφάλους και ημικρανίες
  • Αυπνία
  • Φλεγμονή
  • Αντισηψία
Κάθε αιθέριο έλαιο, βάσει του φυτού από το οποίο προέρχεται, έχει ένα μοναδικό σύνολο ευεργετικών ιδιοτήτων που ανταπεξέρχονται σε διαφορετικές ανάγκες. Επιλέξτε έλαια υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούν καθαρές φυτικές ενώσεις και ταξιδέψτε στα αμέτρητα οφέλη τους για το σώμα και το πνεύμα!