Αντιφθειρικά - Πρόληψη

(26)

Αντιφθειρικά - Πρόληψη

Προστατέψτε τα μαλλάκια του παιδιού σας από τις ψείρες


Tα σχολεία ξεκινούν και οι μικροί μαθητές ετοιμάζονται να πάρουν τις θέσεις τους στα θρανία. Καμιά φορά όμως μαζί τους δεν κάθονται μόνον οι συμμαθητές τους, αλλά και κάποια μικρά έντομα, οι ψείρες, που προκαλούν φαγούρα στα παιδιά και πονοκέφαλο στους γονείς.

Ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, μπορείτε προληπτικά, πριν φύγουν τα παιδιά για το σχολείο, να ψεκάσετε το κεφάλι τους με μια αντιφθειρική λοσιόν. Μπορείτε, να επιλέξετε ειδικές λοσιόν ή σπρέι, με φυτικά αιθέρια έλαια, όπως ευκάλυπτος, κιτρονέλλα και tea tree oil, που προστατεύουν από τις ψείρες για αρκετές ώρες , ενώ παράλληλα οι μαλακτικές ιδιότητες περιποιούνται τα μαλλιά και αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα στο κεφαλάκι του παιδιού σας.

Λοσιόν σαμπουάν και σπρέι από τις Tol Velvet, Frezyderm, Paranix, Korres, Power Health, Licener, Hedrin, Lo, Elimax και Kicatack δημιουργούν ένα περιβάλλον το οποίο δε ευνοεί την εμφάνιση φθειρών θωρακίζοντας και προστατεύοντας τα μαλλάκια του παιδιού σας κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων περιόδων του έτους.