Στοματικά Διαλύματα

(102)

Στοματικά Διαλύματα


 

Συμπληρώστε την δράση του βουρτσίσματος!

 
Οι οδοντίατροι συμφωνούν πως το καθημερινό και σχολαστικό βούρτσισμα των δοντιών είναι απαραίτητο αν θέλουμε να διατηρήσουμε  την καλή στοματική υγιεινή.  Είναι όμως αρκετό; Αν θέλετε ολοκληρωμένη προστασία είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα στοματικό διάλυμα και να υιοθετήσετε αυτήν την καθημερινή συνήθεια, που συμβάλλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών βακτηρίων του στόματος.

Η χρήση ενός στοματικού διαλύματος δύο φορές την ημέρα διατηρεί τα δόντια και τα ούλα υγιή, καθώς δρα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Ταυτόχρονα, προλαμβάνει και μειώνει την οδοντική πλάκα, μια από της κύριες αιτίες πρόκλησης προβλημάτων στα ούλα, και ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών.

Οφέλη
  • Προλαμβάνει και μειώνει την οδοντική πλάκα, την κύρια αιτία της ουλίτιδας 
  • Φροντίδα της μικροβιακής χλωρίδας της στοματικής κοιλότητας.
  • Καταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια 
  • Δροσίζει την αναπνοή
Το στοματικό διάλυμα εξουδετερώνει τα βακτήρια που αντιστέκονται στο βούρτσισμα. Τα βακτήρια είναι πολύ δυσάρεστα και εξαπλώνονται σε όλα τα σημεία του στόματος: στη γλώσσα, στα ούλα ακόμα και στον ουρανίσκο. Το βούρτσισμα δεν είναι αρκετό για να καταπολεμήσει όλα τα βακτήρια του στόματος. Αντίθετα το στοματικό διάλυμα καλύπτει όλο το στόμα, ακόμα και τις περιοχές όπου δεν φτάνει η οδοντόβουρτσα, καθαρίζοντας σε βάθος και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.
Παράλληλα, απομακρύνει τη δυσάρεστη αναπνοή χαρίζοντας σας αίσθηση δροσιάς.
Apivita, Eludril, Plac Away, Listerine, Elgydium, Intermed και Frezyderm σας προσφέρουν μία μεγάλη 
ποικιλία από στοματικά διαλύματα για όλη την οικογένεια