Πονόλαιμος

(104)

Πονόλαιμος

Η ανακούφιση βρίσκεται στη φύση

Οι αλλεργίες, οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, ο ξηρός αέρας ή ακόμα και ένας ιός είναι μερικά μόνο από τα αιτία του πονόλαιμου. Αν νιώθετε ήδη τα πρώτα τσιμπήματα στο λαιμό καλό είναι να προετοιμαστείτε… Υπάρχουν φυσικές λύσεις που μπορούν να σας ανακουφίσουν, καταπραϋνοντας τον ερεθισμένο σας λαιμό.

Θυμάρι
Το θυμάρι, με την ελαφρώς πικάντικη γεύση, έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για τον βήχα και τον πονόλαιμο.

Εχινάκεια
Εχινάκεια αντιβακτηριακές- βλεννολυτικές ιδιότητες. Μαλακώνει τον ερεθισμένο λαιμό, ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει τη φλεγμονή.

Σαμπούκος
Ο Σαμπούκος  είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο της φύσης που ανακουφίζει από τα συμπτώματα της γρίπης, της καταρροής και του βήχα. Το εκχύλισμα των μούρων σαμπούκου συμβάλλει στην ανακούφιση από τον πονόλαιμο, τη φαρυγγίτιδα αλλά και τις στοματίτιδες.

Μέλι
Το μέλι χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές του ιδιότητες μπορεί να βοηθήσει με την καταστολή του πόνου και την καταπολέμηση της λοίμωξης.

Σιρόπι, παστίλιες, βάμμα, καραμέλες, ότι και αν αναζητάτε, στις Apivita, Power Health, Korres, A.vogel, Lanes, Aboca, Specchiasol μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων βασισμένων σε φυσικά συστατικά που ανακουφίζουν άμεσα και ταπραϋνουν τον ερεθισμένο λαιμό.