Αντιφθειρικά

(14)

Αντιφθειρικά

Αντιφθειρικά

Ανακαλύψτε αποτελεσματικά αντιφθειρικά και ανακουφίστε τα παιδιά σας από την ενοχλητική φαγούρα

Οι ψείρες είναι έντομα, τα οποία δεν ξεπερνούν τα 4 χιλιοστά σε μέγεθος. Παρασιτούν στα ανθρώπινα κεφάλια, ανάμεσα στις τρίχες, και συντηρούνται τρεφόμενα με αίμα. Το χρώμα τους μπορεί να είναι λευκό, καφέ, ή σκούρο γκρι και εντοπίζονται συνήθως στα μαλλιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή πίσω από τα αυτιά.

Αναπαράγονται ταχύτατα και αφήνουν πίσω τους υπολείμματα, τις κόνιδες. Μεταδίδονται μέσω της άμεσης επαφής μεταξύ κεφαλιών ή μολυσμένων αντικειμένων. Για αυτόν τον λόγο, υπάρχει πολλές φορές έξαρση της μετάδοσής τους κατά το άνοιγμα των σχολείων, όπου υπάρχει συνωστισμός και στενή επαφή μεταξύ των παιδιών.

Εξαλείψτε τις ψείρες με ελεγμένα αντιφθειρικά

Μην πανικοβληθείτε αν παρατηρήσετε την εμφάνιση ψειρών στο κεφαλάκι του παιδιού σας, καθώς τώρα μπορείτε πολύ εύκολα να τις αντιμετωπίσετε. Εξαλείψτε τις ψείρες χρησιμοποιώντας ελεγμένα αντιφθειρικά για παιδιά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι τόσο για την πρόληψη, οσο και για την αντιμετώπισή τους σε διάφορες μορφές:

  • Χρησιμοποιήστε ενα αντιφθειρικό σαμπουάν κατά τη διάρκεια του λουσίματος ή

  • Εφαρμόστε ένα αντιφθειρικό σπρέι, που είναι εξίσου αποτελεσματικό.

Tol velvet, Frezyderm, Paranix, Hedrin, Ducray, Power Health, Licener και Licatack διαθέτουν ασφαλή και εύχρηστα προϊόντα, που εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τις ψείρες και τα αυγά τους.


Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία αντιφθειρικών στο Pharmnet.

Επιλέξτε το πιο ταιριαστό αντιφθειρικό με βάση τις ανάγκες σας και απαλλαχτείτε μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!