• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

La Roche Posay - Toleriane

La Roche Posay: Αλλάζει τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος!


Η La Roche Posay, μία εταιρία που συνιστάται από περισσότερους από 90.000 δερματολόγους σε όλο τον κόσμο, παράγει προϊόντα με ενεργά συστατικά για την περιποίηση, την φροντίδα και προστασία του ευαίσθητου δέρματος σε κάθε του ανάγκη. Δέσμευσή της είναι μα βοηθήσει εσάς και τους αγαπημένους σας να βελτιώσετε την υγεία της επιδερμίδας σας και κατ' επέκταση την ποιότητα της ζωής σας.

Οι δεσμεύσεις της για την ασφάλεια

Αναγκαία προϋπόθεση του σχεδιασμού των προϊόντων είναι οι μηδενικές αλλεργικές αντιδράσεις. Κάθε προϊόν σχεδιάζεται κάτω από πολλαπλούς ελέγχους σε εξελιγμένα εργαστήρια, και δοκιμές πάνω σε προηγμένα μοντέλα ανακατασκευασμένου δέρματος. Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και τοξικολόγους, σε κάθε συσκευασία περιέχονται μόνο τα απαραίτητα ενεργά συστατικά και στις κατάλληλες δραστικές δόσεις.

Οι φόρμουλες της La Roche Posay διατίθενται σε συσκευασίες που τις διατηρούν ασφαλείς, και συνδυάζονται μόνο με τα απαραίτητα συντηρητικά για να εξασφαλιστεί η αναλλοίωτη διατήρηση της ανοχής και της αποτελεσματικότητάς τους.

Έστω και ένα περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης είναι ικανό να στρέψει τους επιστήμονες ξανά στην έρευνα για την βελτίωση της κάθε φόρμουλας!

Ιαματικό νερό της La Roche Posay

Όλα τα προϊόντα έχουν ως βάση τους το ιαματικό νερό της La Roche Posay επωφελούμενα από τις ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε σελήνιο και ιχνοστοιχεία, και διαθέτει φυσικές προβιοτικές ιδιότητες με μοναδικά οφέλη στην ευαίσθητη επιδερμίδα βρεφών, παιδιών και ενηλίκων.