• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Saw Palmetto

Saw Palmetto: Το βότανο για την καλή υγεία του προστάτη


Η Σερενόα Saw Palmetto το οποίο επιστημονικά ονομάζεται Serenoa Repeus ή Sabal Serralatum είναι ένα βότανο που είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο για να βελτιώσει την υγεία και να αντιμετωπίσει ήπιες διαταραχές του προστάτη αλλά και γενικότερα του ουροποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος.

saw palmeto

Το φυτό 


Πρόκειται για ένα μικρό φοίνικα με κιτρινοπράσινα φύλλα και σκουροκόκκινους ή μαύρους καρπούς (μούρα). Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ατονίας, αφού αυξάνει το σφρίγος ωφελώντας τα γεννητικά όργανα και αυξάνοντας τη σεξουαλική ικανότητα, αλλά και για προβλήματα του ουροποιητικού και του προστάτη. Οι θεραπευτικές ιδιότητες στη σεξουαλική ανικανότητα αποδίδονται στην παρουσία συστατικών στεροειδούς τύπου, τα οποία δρουν ως διεγερτικό της παραγωγής οιστρογόνου επιδρώντας σημαντικά στις ορμόνες.

Οφέλη


Το Saw Palmetto χρησιμοποιείται για την βελτίωση της υγείας του προστάτη καθώς και ως συμπληρωματική αγωγή για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, όπως αδυναμία κένωσης ουροδόχου κύστης με συχνή ούρηση, ιδίως την νύχτα. 

Μπορεί να βοηθήσει στις φλεγμονές προστάτη ουροδόχου κύστης, ουρήθρας. Τέλος, μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της λίμπιντο έχοντας αφροδιακές ιδιότητες και να μειώσει την τριχόπτωση τους άνδρες.