• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Green Coffee - Πράσινος Καφές

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Πράσινος καφές: Οφέλη όχι μόνο στο αδυνάτισμα


Είναι γνωστό ότι ο πράσινος καφές βοηθά στην απώλεια του βάρους, αυτό όμως που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι τα υπόλοιπα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας.

πράσινος καφές

Οι κόκκοι του πράσινου καφέ είναι ωμοί, μη καβουρντισμένοι κόκκοι καφέ. Οι κόκκοι του καφέ περιέχουν αντιοξειδωτικά και άλλα ενεργά συστατικά. Μεταξύ αυτών τα πιο σημαντικά είναι η καφεΐνη και το Χλωρογενικό Οξύ. Δυστυχώς,  η διαδικασία ψησίματος φαίνεται πως καταστρέφει μερικές από τις θρεπτικές , φυσικές χημικές ουσίες των κόκκων. Τα τελευταία χρόνια, ο πράσινος καφές έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους.

Τα οφέλη


Έρευνες δείχνουν ότι ο πράσινος καφές μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι άτομα που πίνουν πράσινο καφέ χάνουν 3 έως 5κιλά περισσότερα από όσους δεν πίνουν

Ο ωμός  καφές βοηθά στη μείωση του σακχάρου του αίματος και "κλειδώνει" τη συσσώρευση λίπους. Βοηθά, επίσης, στη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος.

Η κατανάλωση πράσινου καφέ μπορεί, ακόμη, να είναι ευεργετική για τον διαβήτη.

Παρέχει στα κύτταρά μας ενέργεια που βοηθά στην βελτίωση της ψυχικής σας λειτουργίας. Με τη συνεχή ροή των θρεπτικών συστατικών και ενέργειας, θα είστε σε θέση να εστιάσει καλύτερα και να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνετε. Δεν θα βρείτε τον εαυτό σας κουρασμένο ή σε αδυναμία να συγκεντρωθεί.

Οι κόκκοι του πράσινου καφέ περιέχουν πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ο πράσινος καφές δρα καταλυτικά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.Οι ελεύθερες ρίζες βλάπτουν πολλαπλά το δέρμα προκαλώντας θαμπάδα, ακμή και  πρόωρη γήρανση.