• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Αναβράζουσες

Η έξυπνη εναλλακτική


Τα αναβράζοντα δισκία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων διατροφής, λόγω της εύκολης κατανάλωσής τους. Έχουν σχεδιαστεί για να διαλύονται όταν έρθουν σε επαφή με κάποιο υγρό όπως νερό ή χυμό, και να γίνονται ένα με αυτό.

Ευχάριστη γεύση
Λόγω της ιδιότητάς τους να διαλύονται σε νερό ή χυμό φρούτων, συχνά έχουν καλύτερη γεύση από τα απλά δισκία. Επίσης, αποδομούνται εντελώς και γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι απολαμβάνουμε πλήρως τα συστατικά τους.

Διανέμονται πιο ομοιόμορφα
Τα αναβράζοντα δισκία διαλύονται πλήρως και ομοιόμορφα, επομένως δεν μπορούν να εμφανιστούν τοπικές συγκεντρώσεις των συστατικών. Αυτό σημαίνει όχι μόνο μια καλύτερη γεύση, αλλά και λιγότερες πιθανότητες ερεθισμού και ενοχλήσεων στο στομάχι.

Αυξάνουν την πρόσληψη υγρών
Τα αναβράζοντα δισκία παρέχουν τα επιδιωκόμενα θρεπτικά οφέλη, αλλά εκτός από αυτό αυξάνουν και την πρόσληψη υγρών. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε περιπτώσεις αφυδάτωσης ή αρρώστιας, όπου οι ανάγκες για ενυδάτωση του οργανισμού είναι αυξημένες.

Εύκολη εναλλακτική
Μπορούν να γίνουν μια εξαιρετικά καλή εναλλακτική λύση για όσους έχουν πρόβλημα κατάποσης είτε λόγω ασθένειας είτε λόγω ηλικίας, σε σύγκριση με μία ταμπλέτα.