• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Omega΄s - Ιχθυέλαια

Ωμέγα 3-6-9


Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
Τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 είναι πολυακόρεστα λίπη, ένας τύπος λίπους που δεν μπορεί να παράγει το σώμα σας. Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να παράγει ωμέγα-3, αυτά τα λίπη αναφέρονται ως «απαραίτητα», που σημαίνει ότι πρέπει να λαμβάνονται από άλλες πηγές, όπως τη διατροφή και ειδικά συμπληρώματα.

Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα
Όπως τα ωμέγα-3, τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Είναι εξίσου απαραίτητα, οπότε πρέπει να λαμβάνονται και αυτά από τη διατροφή. Παρέχουν κυρίως ενέργεια, αλλά παίζουν και βασικό ρόλο στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ωμέγα-9 λιπαρά οξέα
Τα ωμέγα-9 λιπαρά οξέα είναι μονοακόρεστα, που σημαίνει ότι έχουν μόνο έναν διπλό δεσμό. Το ελαϊκό οξύ είναι το πιο κοινό ωμέγα-9 λιπαρό οξύ και το πιο κοινό μονοακόρεστο λιπαρό οξύ στη διατροφή. Τα συγκεκριμένα δεν είναι αυστηρά «απαραίτητα», καθώς το σώμα μπορεί να τα παράγειαπό μόνο του. Ωστόσο, η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ωμέγα-9 αντί για άλλους τύπους λίπους μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία όπως βελτιωμένη ευαισθησία στην ινσουλίνη και μειωμένη φλεγμονή.