• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Αγιουρβεδικά - Φυτοθεραπευτικά

Τι είναι η Αγιουβέρδα;Παρουσιάζεται ως γνώση της ζωής, σαν μια μέθοδο που στηρίζει τη φυσική ομορφιά και την υγεία, ανήκει στα θεμέλια της ινδικής παράδοσης και δίνει απαντήσεις σε σύγχρονες ασθένειες που απασχολούν την ιατρική επιστήμη.

Στοχεύοντας στην επίτευξη της φυσικής ισορροπίας και της ομαλής λειτουργίας του οργανισμού, η Αγιουβέρδα είναι ένα παραδοσιακό, ινδικό, θεραπευτικό σύστημα το οποίο και βρίσκει τις ρίζες του γύρω στο 3.000 π.Χ. Περιλαμβάνει συμβουλές για την διατροφή και τον τρόπο ζωής, οι οποίες και οδηγούν στην αποφυγή των ασθενειών, στη διατήρηση της υγείας αλλά και της βιολογικής ισορροπίας. Τον όρο Αγιουβέρδα συνθέτουν οι σανσκριτικές λέξεις Ayu, που σημαίνει ζωή και Veda, που σημαίνει επιστήμη.

Η Αγιουρβέρδα έχει βαθιά και πολύπλευρη γνώση γύρω από τα βότανα. Μελετά από κάθε άποψη τον τρόπο παρασκευής και χρήσης ενός βοτάνου. Η Αγιουρβέδα ταξινομεί τα βότανα με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις χρήσεις, το δυναμικό, την πηγή και τη δράση τους επί των doshas. Όλοι οι παράγοντες αυτοί πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψη πριν την επιλογή του βοτάνου ή  του αιθέριο ελαίου για θεραπεία.