• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ
+

Ευκαιρίες Εργασίας

Το Pharmnet.gr είναι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που αναζητά διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Xαιρόμαστε να γνωρίζουμε συναδέλφους με ταλέντο και δημιουργικότητα. Ειδικότερα εάν σου αρέσει η εργασία σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης και ανταγωνιστικές αποδοχές στείλε το βιογραφικό σου.


 1. Είσαι Φαρμακοποιός με εμπειρία πάνω από 2 έτη στον χώρο του φαρμακείου; Η θέση απαιτεί ικανότητα εργασίας σε ομάδα και επίτευξης αποτελεσμάτων, οργάνωση και διαχείριση χρόνου, ευχέρεια & άνεση στην επικοινωνία (γραπτή και προφορική). Απαραίτητη προϋπηρεσία. Πλήρης ασφάλιση. Ανταγωνιστικές αποδοχές, προοπτικές εξέλιξης.
 2. Είσαι Βοηθός Φαρμακείου με εμπειρία στα παραφάρμακα και στα καλλυντικά φαρμακείου; Η θέση απαιτεί ικανότητα εργασίας σε ομάδα και επίτευξης αποτελεσμάτων, οργάνωση και διαχείριση χρόνου, ευχέρεια & άνεση στην επικοινωνία (γραπτή και προφορική). Απαραίτητη προϋπηρεσία. Πλήρης ασφάλιση. Ανταγωνιστικές αποδοχές, προοπτικές εξέλιξης.
 3. Είσαι Αισθητικός με εμπειρία στα παραφάρμακα και στα καλλυντικά φαρμακείου; Η θέση απαιτεί ικανότητα εργασίας σε ομάδα και επίτευξης αποτελεσμάτων, οργάνωση και διαχείριση χρόνου, ευχέρεια & άνεση στην επικοινωνία (γραπτή και προφορική). Απαραίτητη προϋπηρεσία. Πλήρης ασφάλιση. Ανταγωνιστικές αποδοχές, προοπτικές εξέλιξης.
 4. Είσαι Graphic-Web Designer, και θες να συμβάλεις στο σχεδιασμό των εταιρικών προωθητικών ενεργειών, με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα προς όφελος των online επισκεπτών μας; Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει γνώσεις σε Photoshop, Illustrator, Html, Javascript και συστήματα CMS(Drupal κλπ.). Απαραίτητη υψηλή συγκέντρωση, αίσθημα ευθύνης και ικανότητα multi-tasking, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Η εταιρεία παρέχει εργασία σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
 5. Αναζητάμε υπάλληλο picking & packing (αποθήκη) για πλήρη απασχόληση. Προυπηρεσία σε αντίστοιχη θέση απαραίτητη. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει ομαδικό πνεύμα, μεθοδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Η εταιρεία παρέχει εργασία σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
 6. Αναζητάμε υπάλληλο Εξωτερικών εργασιών - Διανομέα για πλήρη απασχόληση. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει μεθοδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Η εταιρεία παρέχει εργασία σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
Όλα τα βιογραφικά να αποστέλλονται στο snikou@pharmnet.gr (Υπόψη κ. Νίκου) 

Έλα στην ομάδα μας - Θέσεις Εργασίας