• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Καλοκαίρι

21 Ιουλίου 2017 Καλοκαίρι

Κάμπινγκ με την οικογένεια

Κάμπινγκ με την οικογένεια

Αν έχετε ζήσει την εμπειρία του κάμπινγκ με την οικογένεια όσο ήσασταν παιδί, τότε  σίγουρα θα θέλατε να επαναλάβετε τις μοναδικές και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές δίπλα στη σκηνή με τα δικά σας παιδιά. 

Το κάμπινγκ στα μάτια των παιδιών είναι μια μεγάλη ατελείωτη παιδική χαρά. Το αίσθημα χαλαρότητας, ανεμελιάς και η απόλυτη επαφή με τη φύση που προσφέρει η διαμονή μέσα σε μια σκηνή, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο.

Για τους λιγότερους εξοικειωμένους με τη διαβίωση στη σκηνή, το camping με παιδιά μπορεί να φαντάζει τρομακτική εμπειρία, είναι όμως έτσι; Μήπως τελικά είναι μια εμπειρία που μπορεί να ωφελήσει τα παιδιά ;

Επαφή με τη φύση: Τα παιδιά που όλο το χρόνο ζουν κλεισμένα μέσα σε ένα διαμέρισμα, έχουν λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να επανασυνδεθούν με το φυσικό περιβάλλον

Κοινωνικοποίηση:
 Μαθαίνουν να λειτουργούν σαν ομάδα με την οικογένεια (π.χ. να μαζεύουν τα πράγματά τους) άλλα ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται γνωρίζοντας άλλα παιδιά και δημιουργώντας νέες παρέες

Νέες δραστηριότητες: Έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με υπαίθριες δραστηριότητες όπως ποδήλατο ή πεζοπορία αλλά και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια ακούγοντας μουσική ή παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια

Ατέλειωτη διασκέδαση: Το πιο σημαντικό ίσως σε ένα camping είναι ότι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να τριγυρίζουν όλη μέρα στη θάλασσα απολαμβάνοντας τον ήλιο και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, σημαντικό για τα παιδιά μετά από ένα φορτωμένο σχολικό χειμερινό πρόγραμμα.

Και μερικές συμβουλές για να κάνετε την εμπειρία του camping φιλική και πάνω από όλα ασφαλή για τα παιδιά σας

 • Είναι καλή ιδέα να εμπλέξτε τα παιδιά σας στην οργάνωση του κάμπινγκ. Αφήστε έτσι να δημιουργηθεί ο ενθουσιασμός και η προσμονή τους. Σιγουρευτείτε όμως, ότι ο τόπος της κατασκήνωσης είναι φιλικός προς τα παιδιά.
 • Βρείτε διάφορες δραστηριότητες που είναι και διασκεδαστικές αλλά και επιμορφωτικές
 • Δώστε στα παιδιά μερικά μικρά αλλά ουσιαστικά καθήκοντα στην κατασκήνωση ώστε να νιώσουν ότι έχουν ένα σπουδαίο ρόλο. Το κάμπινγκ είναι ο κατάλληλος χώρος για να μάθουν τα παιδιά για τη σημασία της καθαριότητας τόσο της σκηνής όσο και του περιβάλλοντος. 
 • Ένα από τα θαύματα του κάμπινγκ είναι ο αυθορμητισμός του. Να έχετε ένα γενικό πλάνο άλλα μη διστάζετε να αλλάζετε τα σχέδιά σας με καινούργια. Αυτό θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό των παιδιών σας και θα κάνει την εμπειρία τους αξέχαστη.
 • Να έχετε άφθονο φαγητό και νερό μαζί σας. Οι προμήθειες θα πρέπει να είναι θρεπτικές, νόστιμες, εύκολες στην αποθήκευση και στην ετοιμασία. 
 • Μη πάτε για κάμπινγκ χωρίς να έχετε ένα ολοκληρωμένο κουτί πρώτων βοηθειών. Πονοκέφαλοι, μικρά κοψίματα, γρατζουνιές και οι μελανιές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται γρήγορα για να μη χαλά η διάθεση των παιδιών.
 • Επιλέξτε την κατάλληλη σκηνή. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τα παιδιά γιαυτό δώστε ιδιαίτερη σημασία στην προετοιμασία του χώρου που θα κοιμηθούν.
 • Μην ξεχάσετε την φωτογραφική σας μηχανή, τα παιδιά σας αλλά και εσείς θα θέλετε να θυμάστε αυτές τις στιγμές για πάντα

Σχετικά προϊόντα