• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Αντιγήρανση

30 Αυγούστου 2016 Αντιγήρανση

Υαλουρονικό οξύ - ένα φυσικό υλικό με εξαιρετικές ιδιότητες

Υαλουρονικό οξύ - ένα φυσικό υλικό με εξαιρετικές ιδιότητες

Τα υαλουρονικά οξέα αποτελούνται από σάκχαρα και βρίσκονται σε όλο το σώμα, αρθρώσεις, μάτια και ιδιαιτέρως σε υψηλή συγκέντρωση στο δέρμα.

Τα υαλουρονικά οξέα είναι, μαζί με μια σειρά σημαντικών βιολογικών λειτουργιών, όπως η διέγερση της σύνθεσης του κολλαγόνου και η ανάπτυξη και επανόρθωση των ιστών, υπεύθυνα για την ανανέωση της υγρασίας και τα σημαντικότερα συστατικά του συνδετικού ιστού.

Τα υαλουρονικά οξέα παρέχουν ενυδάτωση, εξισορροπούν την απώλεια υγρασίας από το δέρμα με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι φρέσκο και νεανικό. Με το πέρας της ηλικίας μειώνεται το υαλουρονικό οξύ σε περιεκτικότητα στο δέρμα, χάνει την ελαστικότητα και την ένταση του, δημιουργεί ρυτίδες, το δέρμα γίνεται ξηρότερο δημιουργώντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες που είναι τα πρώτα σημάδια του γήρατος.

Αυτή η απώλεια υγρασίας και ελαστικότητας του δέρματος μπορεί να εξισορροπηθεί με χρήση κρέμας ή ορού υαλουρονικού οξέος. Οι βαθιές ρυτίδες εξασθενούν ενώ οι λεπτές και μεσαίες μπορεί να εξαφανιστούν εντελώς .

Το δέρμα δεν φαίνεται πια κουρασμένο, αλλά πάλι φρέσκο και νεανικό. Οι ουλές ακμής μειώνονται αισθητά. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα εξαιρετικό υλικό που παράγει το σώμα και σας βοηθά στην καλή εμφάνιση και σωματική ευεξία.