• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Ωτοασπίδες


Ποιες ωτασπίδες να επιλέξω;


Οι ωτοασπίδες δεν χρησιμεύουν μόνο στην περίπτωση που θέλετε να προστατέψετε την ακοή σας από έντονους θορύβους του χώρου εργασίας ή του περιβάλλοντος χώρου, αλλά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να απομονωθείτε πιο εύκολα και να απολαύσετε τον ύπνο σας όσες ώρες χρειάζεστε.

Υπάρχουν πολλών ειδών ωτοασπίδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά:
 • Μαλακής Πολυουρεθάνης: Οι ωτοασπίδες πολυουρεθάνης με τον ανατομικό σχεδιασμό τους προστατεύουν αποτελεσματικά από τον θόρυβο, τη σκόνη και το κρύο. Το υλικό είναι τέτοιο, ώστε να προσφέρει απαλότερη αίσθηση. Την ίδια απόκλιση ήχου προσφέρουν και αυτές που αποτελούνται από αφρώδες υλικό. 
 • Σιλικόνης: Αν το βράδυ χρειάζεται να μετριάσετε κάπως τους ήχους αλλά δεν θέλετε να τους περιορίσετε εντελώς οι ωτοασπίδες που είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη είναι αυτό που χρειάζεστε. 
 • Φυσικού κεριού: Είναι τόσο άνετες που μπορούν να εφαρμόσουν στο αυτί άψογα, επιτρέποντάς σας την ηρεμία στον ύπνο, χωρίς καμία ενόχληση. Προστατεύονται από ίνες βαμβακιού και είναι υποαλλεργικές.
Για τον ύπνο, το αεροδρόμιο, την εργασία, την θάλασσα όπια και αν είναι η ανάγκη σας στις Quies, Hansaplast, Pharmaq, 3M και Cerumin μπορείτε να βρείτε τις ωτασπίδες που αναζητάτε.