• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Μασητικά

Τα πρώτα του δοντάκια


Η οδοντοφυΐα είναι ένα δύσκολο στάδιο τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς. καθώς τα πρώτα δοντάκια του τείνουν να είναι και τα πιο οδυνηρά. Καθώς το μωράκι αναζητά ανακούφιση από τον πόνο θέλει να δαγκώσει και να ροκανίσει οτιδήποτε θα καταπραϋνει τα ερεθισμένα του ούλα. Τα μασητικά παιχνίδια οδοντοφυϊας είναι μια εξαιρετική και ασφαλής εναλλακτική λύση!

Ασφαλές παιχνίδι

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί ασφαλείς τρόποι για να ανακουφίσετε τον πόνο στην οδοντοφυΐα του μωρού σας, υπάρχουν επίσης πολλές κακές πρακτικές που δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται.

 • Ελέγχετε πάντα το υλικό: Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο δαγκώνει ένα μωρό, μερικά μασητικά παιχνίδια μπορεί να μην αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Ελέγχετε πάντα την επιφάνεια του παιχνιδιού για σχισμές και αν βρείτε, πετάξτε το. 
 • Μην το καταψύχετε: Ένα κρύο μασητικό παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητικό και ανακουφιστικό για ένα μωράκι. Οι ειδικοί συνιστούν να το ψύχετε στο ψυγείο σας αντί στην κατάψυξη. Όταν παγώσει, μπορεί να γίνει πολύ σκληρό και να καταστρέψει τα ούλα. Μπορεί επίσης να βλάψει την ανθεκτικότητα του παιχνιδιού.
 • Αποφύγετε τα πολλά εξαρτήματα και αξεσουάρ: Παρόλο που πρόκειται για μια δημοφιλή κατηγορία είναι προτιμότερο να τα αποφεύγετε καθώς οι μικρές χάντρες και τα αξεσουάρ μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο πνιγμού.
 • Κρατήστε κοντά μια σαλιάρα: Όλο αυτό το σάλιο κατά τη μάσηση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στο δέρμα.