• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Βρεφικά - Παιδικά Παιχνίδια

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα πρώτα παιχνιδάκια του παιδιού


Το παιχνίδι είναι απολύτως απαραίτητο για να διασφαλίσετε μερικές ώρες διασκέδασης για το μικρό παιδί σας που θα το κρατήσει απασχολημένο αλλά παράλληλα θα το βοηθήσει σε διάφορες πτυχές της ανάπτυξής του. Είτε είναι βρέφος, είτε βρίσκεται στα πρώτα χρόνια της ζωής του, το παιχνίδι είναι και θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Καθώς το βρέφος αναπτύσσεται το ίδιο συμβαίνει και με τις αισθήσεις του, αρχίζοντας σιγά σιγά να αντιλαμβάνεται και να εξοικειώνεται με νέα χρώματα, ήχους και υφές. Τα κατάλληλα παιχνίδια θα βοηθήσουν στην υποστήριξη αυτής της αισθητηριακής τους ανάπτυξης.
 • Για αυτούς τους πρώτους μήνες, το μωρό βλέπει καλύτερα τα μοτίβα υψηλής αντίθεσης. Καθώς η όρασή τους εξελίσσεται, θα γοητευθούν από τα φωτεινά χρώματα και τα μοτίβα υψηλής αντίθεσης.
 • Διαφορετικά σχήματα και υφές θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και της αίσθησης της αφής, καθώς θα τα παρακινήσουν να τα αγγίξουν.
 • Τα παιδικά παιχνίδια που κουδουνίζουν ή παίζουν μουσική είναι ιδανικά για την τόνωση των αισθήσεων και την απασχόλησή τους.
Το Pharmnet συνεργάζεται με ποικίλες εταιρίες που εξειδικεύονται στην φροντίδα και την ανάπτυξη βρεφών και παιδιών. Βρείτε ασφαλή παιχνίδια για κάθε ηλικία και στάδιο ανάπτυξής τους που θα τα κρατήσουν απασχολημένα με εποικοδομητικό τρόπο.