• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Κρέμες για Θηλές

Τέλος στους μικροτραυματισμούς του θηλασμού


Η περίοδος του θηλασμού είναι πολύ σημαντική για την υγεία του βρέφους αλλά και για τη δημιουργία ισχυρού συναισθηματικού δεσμού ανάμεσα σε αυτό και τη μητέρα του. Παρ' όλα αυτά είναι μια διαδικασία που αποδεικνύεται σκληρή και επώδυνη για τις ευαίσθητες θηλές των νέων μαμάδων. Για την πρόληψη πιθανών προβλημάτων, αλλά και για τη σωστή φροντίδα και τη διατήρηση της υγιεινής των θηλών, είναι σημαντική η περιποίησή τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εiδικές κρέμες για τις θηλές που απαλύνουν τον πόνο και θεραπεύουν τους μικροτραυματισμούς. Ακόμη και στη περίπτωση που οι θηλές σας δεν είναι τραυματισμένες μπορείτε να απλώνετε προληπτικά κρέμες θηλών. Όλες οι ποιοτικές κρέμες αποτελούνται από 100% λανολίνη. Πρόκειται για ένα προϊόν φυσικό που προστατεύει τις θηλές από τραυματισμούς, σχισίματα και φλεγμονές. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται ξέπλυμα πριν από κάθε θηλασμό αφού είναι φυσικό προϊόν και τα βρέφη δείχνουν να μην ενοχλούνται από τη οσμή και τη γεύση της.

Weleda, Frezyderm, Chicco, Fissan και Uriage διαθέτουν εξειδικευμένα προϊόντα για την φροντίδα και την προστασία του στήθους της νέας μητέρας. Εμπιστευτείτε τις.