• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Θερμαντήρες Γάλακτος-Τροφών

Προετοιμάστε εύκολα και γρήγορα το γεύμα του μωρού σας

Όπως ο θηλασμός, έτσι και το τάισμα του βρέφους με το μπιμπερό, έχει τα «μυστικά» του. Σίγουρα η προετοιμασία του γεύματος του μωρού απαιτεί αρκετό χρόνο αν αναλογιστούμε πόσες φορές μέσα στην ημέρα και νύχτα το μωρό χρειάζεται να φάει. Αν μάλιστα σκεφτούμε και τα σκεύη που απαιτούνται κάθε φορά, τότε η λύση ενός θερμαντήρα τροφής μοιάζει απίστευτα πρακτική.

Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν ψηφιακούς θερμαντήρες οι οποίοι είναι εύκολοι στη χρήση τους και έχουν γρήγορες και πολλαπλές επιλογές ζεστάματος. Είναι κατάλληλοι για όλες τις παιδικές τροφές και ροφήματα που υπάρχουν στα μπιμπερό και στα βαζάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

 Η ανθεκτική θερμαντική τους πλάκα, καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια και πετυχαίνει φυσικό ζέσταμα χωρίς υπερθέρμανση και καυτά σημεία. Επιπλέον διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του γεύματος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η προηγμένη τεχνολογία τους μάλιστα, υπολογίζει αυτόματα το χρόνο θέρμανσης. Η χρήση τους είναι ιδιαίτερα απλή και δεν δυσκολεύει.

Οι αγαπημένες σας Nuk, Chicco, Philips και Avent σας προσφέρουν θερμαντήρες γάλακτος και τροφών που θα διευκολύνουν την προετοιμασία του φαγητού χαρίζοντάς σας ελεύθερο χρόνο για να περάσετε με το μωράκι σας.