• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Ειδική φροντίδα

Κρέμες, αλοιφές, γάλατα και καλλυντικά για τα παιδιά

Το δέρμα ενός μωρού είναι απαλό και ευαίσθητο, γι 'αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, που θα το προστατεύει από ερεθισμούς, αλλεργίες και δερματίτιδα. Στο online φαρμακείο μας θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα - βρεφικό γάλα, καλλυντικά και διάφορες κρέμες.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή κρέμα για μωρά;

Κατά κανόνα, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

·         Ενυδάτικες

Αυτές οι κρέμες συνιστώνται για χρήση μετά μπάνιο. Συχνά περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες Α, C, D, Ε, ορυκτέλαιο. Η ενυδατική κρέμα αποτρέπει αποξήρανση του δέρματος μωρού. Είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση, ειδικά μετά μπάνιο.

·         Αντιφλεγμονώδεις  

Οι αντιφλεγμονώδεις κρέμες για τα παιδιά καταπραΰνουν τον ερεθισμό του δέρματος. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη εξανθήματος από την πάνα και της δερματίτιδας. Οι κρέμες για σύγκαμα θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο για το ερεθισμένο δέρμα. Είναι σημαντικό να απορροφηθεί πλήρως η κρέμα χωρίς τρίψιμο.

·         Προστατευτικές

Η προστατευτική κρέμα λειτουργεί σαν ένα αόρατο εμπόδιο μεταξύ του ευαίσθητου δέρματος του μωρού και των εξωτερικών ερεθισμάτων (τις κακές καιρικές συνθήκες, τις πάνες, τα κουνούπια, ήλιο). Η ποιοτική προστατευτική κρέμα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και αποτρέπει την εφίδρωση.

Οι αλοιφές για το σύγκαμα είναι η καλύτερη πρόληψη εξανθημάτων από την πάνα.

Οι αλοιφές βοηθούν στην πρόληψη της βρεφικής δερματίτιδας από τη πάνα και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς. Όλοι οι γονείς λένε τα θετικά αποτελέσματα της χρήσης των ειδικών αλοιφών για το σύγκαμα.  Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προστατευτικά μέσα στην πρόληψη εξανθήματος από την πάνα. Μην εφαρμόζετε την κρέμα σε βρεγμένη επιδερμίδα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή. Μην εφαρμόζετε τις αλοιφές μόλις έχετε αφαιρέσει την πάνα. Περιμένετε μια στιγμή, αφήστε το δέρμα να χαλαρώσει. Βάλτε την πάνα πάλι μόνο αφού η κρέμα απορροφάται πλήρως στο δέρμα.

Αγοράστε προϊόντα βρεφικής φροντίδας για το δέρμα του μωρού σας από το online Φαρμακείο μας.