• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Αντιφθειρικά

Οι ψείρες πάνε σχολείο;


Οι ψείρες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, νηπιαγωγείο ή παιδικό σταθμό ιδιαίτερα κατά τους πρώτους μήνες της σχολικής χρονιάς. 

Οι φθείρες (ψείρες) του κεφαλιού είναι πολύ μικρά άπτερα έντομα που προκαλούν έντονη φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής. Το χρώμα τους μπορεί να είναι λευκό, καφέ, ή σκούρο γκρι και τις εντοπίζουμε συνήθως στα μαλλιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή πίσω από τα αυτιά. Μεταδίδονται συνήθως μέσω της άμεσης επαφής πράγμα που τους επιτρέπει να μετακινηθούν από τα μαλλιά ενός παιδιού σε εκείνα ενός άλλου.

Ωστόσο αν διαπιστώσετε ότι οι ψείρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο κεφαλάκι του παιδιού σας, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Tol velvet, Frezyderm, Paranix, Hedrin, Ducray, Power Health, Licener και Licatack διαθέτουν ασφαλή και εύχρηστα προϊόντα που εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τις ψείρες και τα αυγά τους (κόνιδες). Υπάρχουν επίσης ειδικές λοσιόν σαμπουάν και σπρέι που δρουν προληπτικά προστατεύοντας και εμποδίζοντας την εμφάνισή τους στα μαλλιά των παιδιών.