• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Παιχνίδια

Γιατί το παιχνίδι είναι σημαντικό για τα παιδιά;


Το παιχνίδι κατέχει πολύ σημαντική θέση στη ζωή του παιδιού από την βρεφική κιόλας ηλικία.

Χαρακτηρίζεται συχνά ως «η εργασία της παιδικής ηλικίας», μια και αποτελεί το μέσο του παιδιού για να μάθει τον κόσμο, να αναπτύξει κοινωνικές σχέσεις και να εκφράσει τον εαυτό του. Επίσης μέσα από το παιχνίδι εμπλουτίζεται το δεξί και αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους ενδυναμώνοντας τη σκέψη.

Οι κουδουνίστρες με τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις και το χαρούμενο κουδούνισμα διεγείρουν την ακουστική αντίληψη, προωθούν συντονισμό ματιών/χεριών και τραβούν την προσοχή του μωρού. Οι υφασμάτινοι κύβοι που είναι φτιαγμένοι από αφρώδες υλικό και διάφορα υφάσματα, προσφέρουν στο μωρό κάποιες από τις πρώτες εμπειρίες με σχήματα. Επίσης, προάγουν την αντίληψη της διάστασης του βάθους και την οπτική οξύτητα. Θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλά περιέχουν πλαστικά καθρεφτάκια. Ένας καθρέφτης απορροφά την προσοχή του μωρού και το βοηθάει να εξοικειωθεί με τα μάτια, τη μύτη, το στόμα τα μαλλιά του και γενικά με τα διάφορα μέρη του σώματός του.

H Chicco γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό από το χαμόγελο του μωρού σας, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών με διαφορετικά σχήματα, χρώματα και μελωδίες,  ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε ηλικία από την γέννηση μέχρι 3 ετών.