• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Αφροί - Gel - Κρέμες Ξυρίσματος

Αφροί ξυρίσματος των καλύτερων μαρκών

Το online φαρμακείο μας προσφέρει μια τεράστια επιλογή προϊόντων ξυρίσματος από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο. Οι αφροί, τα τζελ και οι κρέμες ξυρίσματος, που παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, θα παρέχουν ένα ομαλό, ασφαλές και άνετο ξύρισμα στους ιδιοκτήτες ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε τα επαγγελματικά ανδρικά καλλυντικά για το ξύρισμα από τέτοιες γνωστές μάρκες:

 • Gillette
 • Vichy
 • Apivita
 • Avene
 • Lierac και άλλες

Στον online κατάλογό μας παρουσιάζονται οι αφροί ξυρίσματος για κάθε τύπο δέρματος και τρίχας. Ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, μπορείτε να επιλέξετε έναν αφρό 50-200 ml. Οι συσκευασίες των 50 ml είναι βολικές για να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι και τις συσκευασίες των 150-200 ml για το ράφι του μπάνιου.

Τα προϊόντα ξυρίσματος που παρουσιάζονται στον κατάλογο Pharmnet θα σας ευχαριστήσουν όχι μόνο με άριστη ποιότητα αλλά και με χαμηλές τιμές. Εδώ θα βρείτε οικονομικά προϊόντα ξυρίσματος από 2 €. Επίσης, το κατάστημά μας προσφέρει τα ελίτ ανδρικά καλλυντικά για το ξύρισμα, το εύρος τιμών των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 8-10 €.

Πώς να επιλέξετε σωστά το προϊόν για ξύρισμα

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι προϊόντων ξυρίσματος: αφρός, τζελ και κρέμα.

 • Ο αφρός ξυρίσματος είναι το πιο δημοφιλές προϊόν ανάμεσα στους άνδρες. Αυτό το προϊόν ξυρίσματος είναι ιδανικό για λιπαρό και κανονικό δέρμα, καθώς επίσης έχει εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης. Για τους άνδρες με ξηρό τύπο δέρματος για αποφυγή κοψίματων και ερεθισμών οι ειδικοί συστήνουν την εφαρμογή μιας ειδικής κρέμας μετά το ξύρισμα.


 • την κρέμα ξυρίσματος συνήθως επιλέγουν οι ενήλικοι άνδρες λόγω συνήθειας, ή εκείνοι που προτιμούν να κάνουν οικονομία. Με κάποιες παραμέτρους η κρέμα ξυρίσματος είναι καλύτερη από τον αφρό. Για παράδειγμα, όσον αφορά την ενυδάτωση του δέρματος. Η κρέμα ξυρίσματος είναι ιδανική για τους άνδρες με ξηρό δέρμα, εφόσον ενυδατώνει βαθιά και μαλακώνει τις τρίχες.


 • Το τζελ ξυρίσματος είναι συχνά πιο ακριβό από την κρέμα και τον αφρό ξυρίσματος, αλλά τα ξεπερνά σύμφωνα με πολλές παραμέτρους. Τα τζελ ξυρίσματος παρέχουν την ευκολότερη ολίσθηση του ξυραφιού, γεγονός που μειώνει την πιθανότητα κοψιμάτων σχεδόν στο μηδέν. Επίσης, τα τζελ είναι πολύ οικονομικά και σας επιτρέπουν να καθαρίζετε αποτελεσματικά το δέρμα από ρύπους.

Αγοράστε ένα ιδανικό σετ ξυρίσματος στο Pharmnet

Στο online φαρμακείο μας μπορείτε να αγοράσετε τζελ, αφρούς και κρέμες ξυρίσματος για διαφορετικούς τύπους δέρματος: κανονικό, ξηρό, λιπαρό, συνδυασμένο, ευαίσθητο και επιρρεπές σε ερεθισμούς. Ευχαριστήστε τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας με επαγγελματικά προϊόντα ξυρίσματος - αγοράστε τα ανδρικά καλλυντικά άριστης ποιότητας στο Pharmnet!