• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Autobrozant

Γρήγορο και εύκολο μαύρισμα


Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί μηχανισμοί με τους οποίους τα προϊόντα μαυρίσματος μπορούν να μετατρέψουν την ανοιχτή απόχρωση του δέρματός σας σε μία πιο μαυρισμένη με υγιή όψη. Οι δύο πιο κοινές ενέργειες περιλαμβάνουν είτε την επιτάχυνση του ρυθμού με τον οποίο μαυρίζει το δέρμα σας (επιταχυντές μαυρίσματος) είτε τη χρήση χημικής αντίδρασης για τον χρωματισμό των νεκρών κυττάρων.

Χρωματισμός των κυττάρων
Το καλύτερα και πιο συνηθισμένα από αυτά τα προϊόντα είναι τα bronzers, όπου βασικό δραστικό συστατικό των περισσότερων είναι η διυδροξυακετόνη (DHA), η οποία είναι ένα σάκχαρο που αντιδρά στα νεκρά κύτταρα του δέρματος της επιδερμίδας, προκαλώντας αλλαγή το χρώματός τους. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται τόσο από το προϊόν όσο και από τα κύτταρα του κάθε δέρματος, αλλά συνήθως διαρκεί 3 έως 7 ημέρες.

Επιταχυντές μαυρίσματος
Οι επιταχυντές, αντίθετα, λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε για να ενισχύσουν την φυσική διαδικασία του μαυρίσματος, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει πραγματικά να περάσετε λίγο χρόνο έξω. Το δραστικό συστατικό τους είναι συνήθως η τυροσίνη, ένα αμινοξύ που διεγείρει τον σχηματισμό της μελανίνης.