• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Περιποίηση Τατουάζ

Περιποιηθείτε το νέο σας τατουάζ


Η φροντίδα των καινούριων τατουάζ, διαφέρει ανάλογα με την κάθε δερματική περίπτωση (το σημείο στο σώμα, τριχοφυΐα, λιπαρότητα, ξηροδερμία κ.α.) καθώς και την εποχή (χειμώνα, καλοκαίρι ). Θα πρέπει να ακολουθείται πιστά για το πρώτο διάστημα, διάρκειας περίπου δύο εβδομάδων.

Στις συμβουλές των ειδικών πέρα από τον προσεκτικό και συχνό καθαρισμό γίνεται πάντα λόγος για φροντίδα με μία ενυδατική κρέμα. Η ενυδατική αλοιφή θα πρέπει να απλώνεται σε όλη την περιοχή του τατουάζ με κυκλικές κινήσεις. Μην υπερβάλλεται στην ποσότητα της αλοιφής, απαιτείται μικρή ποσότητα, μόνο. Αν το δέρμα την απορροφήσει, εφαρμόστε νέα ποσότητα. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί κατά την διάρκεια της μέρας.

Το πόσο συχνά και ανά πόση ώρα, διαφέρει από δέρμα σε δέρμα .Το δέρμα στην περιοχή αυτή πρέπει να παραμένει συνεχώς ενυδατωμένο. Προϊόντα όπως η Βebanthol της Bayer ή η Cicaplast της La Roche Posay προσφέρουν ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας αποτελώντας εξαιρετικές επιλογές για τη περιποίηση του νέου σας τατουάζ.