• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Booster

Τι είναι το booster;


Τα booster είναι υπερσυμπυκνώματα σε υγρή μορφή που μπορούν να προστεθούν στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη και να αντιμετωπίσουν τις πρωταρχικές ανησυχίες του δέρματος. Περιέχουν ένα συγκεκριμένο μείγμα συστατικών, με το ένα από αυτά (ή μία εξειδικευμένη ομάδα συστατικών) σε πολύ υψηλότερη συγκέντρωση από ό, τι θα το βρείτε σε προϊόντα όπως ενυδατικές κρέμες ή ορούς ώστε να εστιάσει στα πολλά οφέλη που προσφέρει το συγκεκριμένο συστατικό και να τα ενισχύσει με τα υπόλοιπα.

Τι το κάνει ξεχωριστό;

 • Το booster συνήθως αποτελείται από ένα βασικό συστατικό σε πολύ υψηλή απόδοση για να εστιάσει σε μία συγκεκριμένη ανάγκη της επιδερμίδας, ενώ οι οροί συνδυάζουν πολλά συστατικά υψηλής απόδοσης για να αντιμετωπίσουν πολλαπλές ανησυχίες.
 • Τις περισσότερες φορές, το Boosters έχει υγρή μορφή και περιέχεται σε μπουκάλι με σταγονόμετρο πιπέτας, οπότε μερικές σταγόνες μπορούν να προστεθούν στην ενυδατική σας, να αναμειχθούν και να εφαρμοστούν στο πρόσωπο για να δράσουν στοχευμένα.
Κάθε booster σας δίνει την επιλογή να προσαρμόσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας στις απαιτήσεις του δέρματός σας, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή και χρόνο με τον χρόνο. Όποια και αν είναι η τωρινή σας ανάγκη οι Vichy, Frezyderm, Korres, Apovita, Lierac, Galenic, Intermed, Darphin, Garden, Embryolisse έχουν τη λύση!