• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Ευαίσθητη περιοχή

Next Previous

Ευαίσθητη περιοχή

Διατηρήστε την υγεία αυτής της (εξαιρετικά) ευαίσθητης περιοχής


Αποφύγετε το σαπούνι και τα αρωματικά καθαριστικά

Ένας από τους βασικούς κανόνες της κολπικής υγείας είναι η αποφυγή του σαπουνιού. Το περιβάλλον του κόλπου έχει μία φυσιολογική χλωρίδα, ή αλλιώς «καλά» βακτήρια, που πρέπει να παραμείνει ισορροπημένη για να διατηρήσει την περιοχή υγιή. Επιλέξτε καθαριστικά ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή χωρίς σάπωνα, και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες που μπορεί να βλάψουν το μικροβίωμα.

Ελέγξτε τα συστατικά των προϊόντων

Βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε όπως λιπαντικά ή είδη υγιεινής δεν περιέχουν συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή μόλυνση. Ελέγξτε για ασφαλή και καθαρά συστατικά και αποφύγετε αρώματα, parabens, χρωστικές, γεύσεις ή μη φυσικά έλαια.

Να είστε προσεκτικές με την αποτριχώσεις

Η ηβική τριχοφυϊα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή, αλλά πολλές γυναίκες δεν αισθάνονται άνετα και προτιμούν να την αφαιρούν. Πρέπει, όμως, να δοθεί προσοχή στον τρόπο που γίνεται αυτό. Εάν ξυρίζεστε, χρησιμοποιείστε μη ερεθιστικά προϊόντα και καθαρό ξυράφι για να αποφύγετε τις μολύνσεις. Εάν πάλι είστε επιρρεπείς στα κοψίματα ή στις τρίχες που γυρνούν και μεγαλώνουν εσωτερικά, το ξύρισμα πιθανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Αντ’ αυτού δοκιμάστε την αποτρίχωση είτε με κερί είτε με κρέμες.

Επειδή η υγεία της ευαίσθητης περιοχής είναι υψίστης σημασίας, οι εταιρίες Frezyderm, Lactacyd, Intermed Eva, Pharmasept, Durex, Always, Tampax, O.b κ.α χαρίζουν την φροντίδα που έχει ανάγκη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ