• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Καθαριστικά Σπιτιού

Μικρόβια τέλος!


Από την έναρξη της πανδημίας (COVID-19), η υγιεινή αποτελεί κύριο θέμα. Όλοι γνωρίζουμε τα απλά μέτρα προσωπικής υγιεινής, όπως το πλύσιμο των χεριών, χρήση προστατευτικής μάσκας και χρήση αντισηπτικού όταν βγαίνουμε σε εξωτερικούς χώρους, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευθούμε στο σπίτι;

Καθαρίστε και μετά απολυμάνετε

Χρησιμοποιήστε μια μέθοδο δύο βημάτων (πρώτα καθαρισμός και μετά απολύμανση) για επιφάνειες όπως πάγκοι κουζίνας, τραπέζια και επιφάνειες μπάνιου. Για τον καθαρισμό, ψεκάστε τις επιφάνειες με τα κατάλληλα απολυμαντικά για την κάθε μία, για να πετύχετε τον βέλτιστο καθαρισμό χωρίς την αλλοίωσή τους.

Κάντε το απολυμαντικό σας πιο δυνατό!

Το πόσο αποτελεσματικό είναι ένα απολυμαντικό στη θανάτωση μικροβίων και ιών δεν εξαρτάται απλώς από τα συστατικά του, αλλά και από το χρονικό διάστημα που αφήνεται να δουλέψει, γνωστό ως «χρόνος επαφής. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που ισχυρίζεται ότι σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών, και βεβαιωθείτε ότι το αφήνετε να δουλέψει σε μια σκληρή επιφάνεια για 1 έως 3 λεπτά.

Μην παραβλέπετε τις επιφάνειες συχνής επαφής

Είναι εύκολο να θυμάστε να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε προφανές εστία μολύνσεως, όπως τις επιφάνειες του μπάνιου και της κουζίνας. Αλλά και άλλες επιφάνειες που αγγίζονται συχνά χρειάζονται προσοχή, όπως το χερούλι της πόρτας, οι διακόπτες και τα κάγκελα.

Αφήστε τα παπούτσια στην πόρτα

Τα παπούτσια δεν μεταφέρουν μόνο βρωμιά, αλλά έχουν επίσης τη δυνατότητα να εισάγουν μικρόβια στο σπίτι. Για αυτόν τον λόγο, είναι τα βγάζετε πριν μπείτε και να καθαρίζετε τακτικά το σκληρό δάπεδο. Ξεκινήστε με σκούπισμα για να απαλλαγείτε από σκουπίδια και σκόνη και στη συνέχεια σφουγγαρίστε με ένα ζεστό διάλυμα απολυμαντικού.

Δώστε προσοχή στις κοινόχρηστες συσκευές

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια, όπως το τηλέφωνο, τα τηλεχειριστήρια, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, μπορούν επίσης να είναι μικροβιο-μαγνήτες. Για να τα καθαρίσετε, ξεκινήστε αφαιρώντας τη σκόνη με ένα μαλακό πανί και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πανί μικροϊνών που ψεκάζεται ελαφρά με απολυμαντικό για να απαλλαγείτε από μικρόβια και ιούς. Μια μπατονέτα μπορεί να είναι βολική για τον καθαρισμό των μικρών περιοχών μεταξύ των κουμπιών.