• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Ηλεκτρικές Λίμες


Ηλεκτρικές Λίμες ποδιών : Κάνουν την απολέπιση εύκολη υπόθεση   

Συμβαίνει πολλές φορές οι γυναίκες να αμελούμε την απολέπιση των ποδιών, ή για να το θέσουμε πιο κομψά να μην είμαστε τόσο επιμελείς στην περιποίησή τους. Ωστόσο η διαδικασία αυτή είναι σημαντική γιατί έτσι απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα κάνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή. Παράλληλα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα επιταχύνουμε τη διαδικασία ανάπλασης των νέων υγιών κυττάρων και προετοιμάζουμε με το καλύτερο τρόπο το δέρμα να δεχτεί τα προϊόντα θρέψης και ενυδάτωσης.

Η διαδικασία 

 • Ένα ποδόλουτρο με αιθέρια έλαια, είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την απολέπιση. 
 • Βυθίστε αρχικά τα πόδια στο νερό για περίπου 20 λεπτά. 
 • Με μία λίμα, τρίψτε απαλά τις φτέρνες, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα.  
 • Η ρουτίνα αυτή χρειάζεται να επαναλαμβάνεται συχνά, έτσι ώστε να αποφεύγετε τον έντονο πόνο που μπορεί να προκληθεί από τις βαθύτερες σχισμές και τα σκασίματα. 
Μια ηλεκτρική λίμα μπορεί να κάνει την διαδικασία αυτή εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και τόσο ξεκούραστα που δεν θα χρειάζεται πλέον να βρίσκετε δικαιολογίες για να αποφεύγετε το πιο "δύσκολο" μέρος της περιποίησης των ποδιών. 

Για άριστα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική λίμα ποδιών Scholl Velvet Smooth με κρυστάλλους διαμαντιών.   Η περιστρεφόμενη κεφαλή της (roll-on) αποτελείται από μικροκρυσταλλικά σωματίδια (διαμαντένιους μικροκρυστάλλους) που εξασφαλίζουν την απαλή και εύκολη αφαίρεση ακόμα και του πιο σκληρού δέρματος, χωρίς να καταστρέφει τα άθικτα στρώματα του δέρματος. Έχει εργονομικά διαμορφωμένη λαβή Soft touch και αποτελεσματική περιστροφική κίνηση. Είναι τόσο εύκολη στη χρήση! Αρκεί να περιστρέψετε απαλά τη λίμα πάνω στο σκληρό δέρμα και να το δείτε να εξαφανίζεται!