• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

ΤσιμπηδάκιαΙδανικό σχήμα φρυδιών ανάλογα με το σχήμα του προσώπου!


Το σχήμα των φρυδιών παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς φαίνεται το πρόσωπό σας και κυρίως τα μάτια σας, αλλάζει ριζικά την εμφάνιση σας όταν περιποιηθείτε ή κάνετε την σωστή αλλαγή στην γραμμή των φρυδιών σας.

Το σωστό σχήμα στα φρύδια μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση κολακεύοντας το σχήμα του προσώπου σας, εξισορροπώντας τα χαρακτηριστικά του, πλαισιώνοντας με το καλύτερο τρόπο τα μάτια σας. Αν έχετε χοντρά, γεμάτα φρύδια, μπορεί να χρειαστείτε να τα αφαιρέσετε με το τσιμπιδάκι. Αν έχετε λεπτά, μικρά φρύδια, μπορεί να χρειαστεί να τα γεμίσετε με ένα μολύβι.  Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκετε, στο άρθρο μας θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πως να επιλέξετε το σωστό σχήμα που θα κολακεύει το πρόσωπό σας.

Οβάλ πρόσωπο

Το πρόσωπό σας θεωρείται οβαλ όταν το μήκος του προσώπου είναι διπλάσιο από το φάρδος. Αν σχηματίσετε τα φρύδια με ένα μικρό τόξο τότε τα μάτια σας τονίζονται και φαίνονται μεγαλύτερα.

Στρογγυλό πρόσωπο

Αν το σχεδιάγραμμα γύρω από την περιοχή των μαλλιών σας είναι στρογγυλό, έχετε στρογγυλό πηγούνι και φαρδύ πρόσωπο, είναι προτιμότερο να επιλέξτε έντονη γωνία με μακρύ τόξο και λεπτή άκρη για να δείχνει το πρόσωπο σας πιο αδύνατο.

Μακρύ πρόσωπο

Έχετε μακρύ και λεπτό πρόσωπο με αδύνατα μάγουλα; Τότε προτιμήστε οριζόντιο φρύδι που κόβει το μήκος και δείχνει το πρόσωπο πιο οβάλ.

Τριγωνικό πρόσωπο

Αν έχετε φαρδύ σαγόνι και πηγούνι, στενό μέτωπο, τότε έχετε τριγωνικό πρόσωπο. Προτιμήστε να σχηματίστε τα φρύδια σας με πολύ μικρή γωνία και σχεδόν οριζόντια για να δείξει το μέτωπό σας πιο φαρδύ.

Τετράγωνο πρόσωπο

Αν έχετε πρόσωπο με έντονο σαγόνι και πλατύ μέτωπο αλλά και πλάτος και μάκρος στις ίδιες αναλογίες σας ταιριάζει έντονη γωνία για να δημιουργήσουμε την εντύπωση μάκρους.