• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Κόλλες για ΟδοντοστοιχίεςΈχετε τεχνητή οδοντοστοιχία; Δείξτε αυτοπεποίθηση!


Η καθημερινότητα με την τεχνητή οδοντοστοιχία γεννά αναμφισβήτητα αρκετές απορίες, όμως αν και πρωτόγνωρη σαν εμπειρία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας στερήσει την αυτόπεποίθησή σας. Πως; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:


Βελτιώνει την όψη του προσώπου σας

Η τεχνητή οδοντοστοιχία μπορεί να βελτιώσει την όψη του προσώπου σας, να σας βοηθήσει να μιλάτε πιο καθαρά και να βελτιώσει τη διαδικασία μάσησης των περισσοτέρων τροφών. Μια στερεωτική κρέμα, βοηθά να διατηρηθεί σταθερή η οδοντοστοιχία στη θέση της ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας. Θα διαπιστώσετε τη καθημερινότητά σας να βελτιώνεται και αυτό θα αντανακλάται και στην διάθεσή σας.


Διατηρείτε την τεχνητή οδοντοστοιχία σας καθαρή

Πριν τον ύπνο, μην ξεχνάτε να αφαιρείτε και να καθαρίζετε την τεχνητή οδοντοστοιχία σας με μια μαλακή οδοντόβουρτσα και να κάνετε το ίδιο στα ούλα σας, πραγματοποιώντας απαλό μασάζ. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε ότι δεν παραμένουν υπολείμματα.


Ελέγχετε τακτικά τα ούλα σας και την οδοντοστοιχία σας

Μια φορά τον χρόνο, ελέγχετε τα ούλα σας σε κάποιον οδοντίατρο ή πρόσθετο λόγο. Ακόμη και με την απουσία φυσικών δοντιών, η στοματική κοιλότητά σας διατρέχει τον κίνδυνο μολύνσεων. Ένας ειδικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας πει αν η τεχνητή σας οδοντοστοιχία είναι κατάλληλη για χρήση, ενώ ένας πρόσθετος λόγος είναι ο κατάλληλος για να επιδιορθώσει περίπλοκα προβλήματα, όπως η αποκατάσταση ήδη χρησιμοποιημένης οδοντοστοιχίας ή η κατασκευή μιας καινούριας.

Corega, Fixodent και Elgydium διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από στερεωτικές κρέμες οδοντοστοιχιών που σας βοηθούν να απολαμβάνετε τη ζωή στο μέγιστο!