• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες

Οι Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B είναι η επαγγελματική φροντίδα των δοντιών σας στο σπίτι.

Οι  ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες  υψηλής ποιότητας μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους και των επισκέψεων στον οδοντίατρο και να κάνουν το χαμόγελό σας λαμπερό. Στο online μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε όλες τις γνήσιες οδοντόβουρτσες Oral-B. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ειδική ταλαντευόμενη και περιστρεφόμενη τεχνολογία, η οποία βοηθά να καθαρίσει την πλάκα στα δόντια στο μέγιστο βαθμό και να ενισχύσει τα ούλα.

Η Oral-B είναι η εξαιρετική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για την καθημερινή στοματική φροντίδα. Για παράδειγμα, το δημοφιλές μοντέλο Oral - B Pro 750 Cross Action για τον τακτικό καθαρισμό, δεν βλάπτει το σμάλτο των δοντιών και βοηθά στην ενίσχυση των ούλων.

 

Δύο τύποι ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων:

·         Μηχανικές

Οι μηχανικές οδοντόβουρτσες είναι εξοπλισμένες με ειδικά περιστρεφόμενες κεφαλές. Μπορούν να καθαρίζουν το σμάλτο των δοντιών λόγω του παλμού και των μηχανικών κινήσεων.

·         Υπερήχων

Μπορούν να διασπούν βακτηριακές αλυσίδες, να απομακρύνουν εμποτισμένη πλάκα και υπολείμματα τροφίμων κατά μήκος της γραμμής των ούλων, μεταξύ των δοντιών και στους περιοδοντικούς θύλακες.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη οδοντόβουρτσα online:

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα περιστρέφεται πιο γρήγορα από την κλασική οδοντόβουρτσα, έτσι καθαρίζει και γυαλίζει το σμάλτο καλύτερα. Πολλά σύγχρονα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένο χρονόμετρο που θα σας πει για πόση ώρα θα πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας.

Χαρη στην ταλαντευόμενη και περιστρεφόμενη τεχνολογία οι οδοντόβουρτσες Oral-B απομακρύνουν αποτελεσματικά την πλάκα, τα υπολείμματα τροφίμων και να εξασφαλίζουν την πρόληψη της ασθένειας των ούλων. Έχουν ένα μικρό κεφάλι και διεισδύουν καλά σε δύσκολες περιοχές του στόματος. Οι ενσωματωμένες αισθητήρες βοηθούν να αποφευχθεί η υπερβολική πίεση στα δόντια και να διατηρήσουν το υγιείς σμάλτο.

Μπορείτε να αγοράσετε παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και οδοντόβουρτσες για ενήλικες. Μεταξύ τους διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους και έχουν σχεδιαστεί για μια ορισμένη ηλικία. Κατά κανόνα, οι παιδικές οδοντόβουρτσες είναι πιο μαλακές. Ένα επιπλέον μπόνους για τα παιδιά είναι η ελκυστική σχεδίαση με εικόνες των αγαπημένων χαρακτήρων από κινούμενα σχέδια.

Η Oral-B είναι η καλύτερη επιλογή για το υγιές χαμόγελο!