• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Θερμόμετρα


Ποιο θερμόμετρο να επιλέξω;


Ένα θερμόμετρο στο φαρμακείο του σπιτιού είναι απαραίτητο, για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος των μελών της οικογένειας. Αν μάλιστα υπάρχουν και μικρά παιδιά, η παρουσία του θερμόμετρου είναι επιβεβλημένη. Η σωστή και ασφαλής θερμομέτρηση είναι καθοριστικός παράγοντας για να διαγνωστούν διάφορες ασθένειες.Και επειδή τα θερμόμετρα υδραργύρου έχουν εδώ και καιρό αποσυρθεί, πάμε να γνωρίσουμε τις διαθέσιμες επιλογές μας.

Ηλεκτρονικά θερμόμετρα
Τα ηλεκτρονικά αυτά θερμόμετρα τοποθετούνται είτε στο στόμα, είτε στην μασχάλη, είστε στο ορθό και εκπέμπουν ένα διακριτικό ηχητικό σήμα μετά από ένα με δύο λεπτά περίπου, όταν ολοκληρωθεί η θερμομέτρηση. Η μέτρηση είναι σχεδόν ακριβής, πολύ μικρές αποκλίσεις του ενός ή δυο δεκάτων.

Ψηφιακά θερμόμετρα αφτιού
Αυτά τα θερμόμετρα χρησιμοποιούν μια υπέρυθρη ακτίνα για να μετρήσουν τη θερμοκρασία μέσα στο κανάλι του αυτιού. Λάβετε υπόψη ότι το κερί του αυτιού ή ένα μικρό, καμπυλωτό κανάλι του αφτιού μπορεί να επηρεάσει την ακρίβεια της θερμοκρασίας του θερμομέτρου αυτού.

Ψηφιακό θερμόμετρο πιπίλα
Το παιδί σας απλά μασά την πιπίλα μέχρι να καταγραφεί η μέγιστη θερμοκρασία.

Θερμόμετρο υπερύθρων
Το πλεονέκτημα των θερμομέτρων μετώπου με υπέρυθρες, είναι η ευκολία μέτρησης που προσφέρουν αφού μας επιτρέπουν να ελέγχουμε το πυρετό των μικρότερων παιδιών όταν αυτά έχουν αποκοιμηθεί αλλά και στις περιπτώσεις που αυτά αντιδρούν γενικότερα στην ιδέα του θερμομέτρου. Εκτός όμως από την κλασική τους λειτουργία την μέτρηση του πυρετού δηλαδή, πολλά από αυτά μπορούν να φανούν πολύτιμα και σε άλλες χρήσεις όπως π.χ. τη μέτρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του γάλατος στο μπιμπερό, τη μέτρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας στο λουτρό του μωρού, κ.α.

Στις Microlife, Pic, Nuk και Chicco μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ασφαλή ψηφιακά θερμόμετρα σχεδιασμένα  για ενήλικες και μωρά.