Παιδικές Πολυβιταμίνες

(65)

Παιδικές Πολυβιταμίνες

Συμπληρώματα βιταμινών στην παιδική ηλικία;


Σε ότι αφορά τη διατροφή των παιδιών η άποψη που επικρατεί είναι ότι, ένα παιδί πρέπει να λάβει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξη του, μέσα από μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο αυτή η παραδοχή αποτελεί τη βάση δύο μη ρεαλιστικών σεναρίων, που απέχουν αρκετά από την καθημερινή πραγματικότητα.

πλυβιταμίνες παιδια

Η άποψη λοιπόν ότι η καθημερινή υγιεινή  διατροφή των παιδιών είναι αρκετή για την ανάπυξη τους, βασίζεται σε δύο υποθέσεις.

  • Ότι τα παιδια είναι πάντα πρόθυμα να φάνε τις τροφές που τους προσφέρουμε, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά και μπορούν να το βεβαιώσουν όλοι οι γονείς
  • Ότι οι γονείς έχουν το χρόνο να παρασκευάσουν ένα πλήρες γεύμα, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά, σενάριο όχι τόσο εύκολα υλοποιήσιμο στη σύγχρονη καθημερινότητα

Επιπλέον, πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι επιλογές μας περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται;

Η σκληρή  αλήθεια είναι ότι με το σύγχρονο τρόπο ζωής, είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε μια πραγματικά ισορροπημένη διατροφή. Power Health, Centrum, Solgar, Vitabiotics, Health Aid, Lamberts και Nature's Plus προσφέρουν προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες, μέταλλα και βασικά θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη των παιδιών, όλα στις βέλτιστες δόσεις για μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Εξειδικευμένες συνθέσεις προσφέρουν οφέλη σε κάθε φάση της ανάπτυξης δρώντας σε αρμονία με τον οργανισμό του παιδιού στηρίζοντας τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και ευεξία.Μάλιστα, τα περισσότερα παιδικά συμπληρώματα βιταμινών προσφέρονται σε μορφές (μασώμενα ή αναβράζοντα δισκία) και σε φρουτώδεις γεύσεις, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να τα λατρέψουν.