Ευκαιρίες Εργασίας

Το Pharmnet.gr είναι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που αναζητά διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Xαιρόμαστε να γνωρίζουμε συναδέλφους με ταλέντο και δημιουργικότητα. Ειδικότερα εάν σου αρέσει η εργασία σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης και ανταγωνιστικές αποδοχές στείλε το βιογραφικό σου.

  • Είσαι Φαρμακοποιός με εμπειρία πάνω από 2 έτη στον χώρο του φαρμακείου; Η θέση απαιτεί ικανότητα εργασίας σε ομάδα και επίτευξης αποτελεσμάτων, οργάνωση και διαχείριση χρόνου, ευχέρεια & άνεση στην επικοινωνία (γραπτή και προφορική). Απαραίτητη προϋπηρεσία. Πλήρης ασφάλιση. Ανταγωνιστικές αποδοχές, προοπτικές εξέλιξης.
  • Είσαι Βοηθός Φαρμακείου με εμπειρία στα παραφάρμακα και στα καλλυντικά φαρμακείου; Η θέση απαιτεί ικανότητα εργασίας σε ομάδα και επίτευξης αποτελεσμάτων, οργάνωση και διαχείριση χρόνου, ευχέρεια & άνεση στην επικοινωνία (γραπτή και προφορική). Απαραίτητη προϋπηρεσία. Πλήρης ασφάλιση. Ανταγωνιστικές αποδοχές, προοπτικές εξέλιξης.
  • Είσαι Αισθητικός με εμπειρία στα παραφάρμακα και στα καλλυντικά φαρμακείου; Η θέση απαιτεί ικανότητα εργασίας σε ομάδα και επίτευξης αποτελεσμάτων, οργάνωση και διαχείριση χρόνου, ευχέρεια & άνεση στην επικοινωνία (γραπτή και προφορική). Απαραίτητη προϋπηρεσία. Πλήρης ασφάλιση. Ανταγωνιστικές αποδοχές, προοπτικές εξέλιξης.
  • Είσαι Graphic-Web Designer, και θες να συμβάλεις στο σχεδιασμό των εταιρικών προωθητικών ενεργειών, με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα προς όφελος των online επισκεπτών μας; Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει γνώσεις σε Photoshop, Illustrator, Html, Javascript και συστήματα CMS(Drupal κλπ.). Απαραίτητη υψηλή συγκέντρωση, αίσθημα ευθύνης και ικανότητα multi-tasking, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Η εταιρεία παρέχει εργασία σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
  • Αναζητάμε υπάλληλο picking & packing (αποθήκη) για πλήρη απασχόληση. Προυπηρεσία σε αντίστοιχη θέση απαραίτητη. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει ομαδικό πνεύμα, μεθοδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Η εταιρεία παρέχει εργασία σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
  • Αναζητάμε υπάλληλο Εξωτερικών εργασιών - Διανομέα για πλήρη απασχόληση. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει μεθοδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Η εταιρεία παρέχει εργασία σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

Όλα τα βιογραφικά να αποστέλλονται στο [email protected] (Υπόψη κ. Νίκου)